صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۵۱ - ۱۵ بهمن ۱۳۹۷
افسانه باقری در گفتگو با آنا:

بعد از المپیک به‌مشکل می‌خوریم/ کاراته پخش تلویزیونی می‌خواهد

نایب‌رئیس فدراسیون کاراته گفت: مسابقات سوپرلیگ کاراته نیاز به پخش زنده تلویزیونی دارد تا اسپانسرها جذب این لیگ شوند.
کد خبر : 358021

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، افسانه باقری درباره شرایط برگزاری سوپرلیگ کاراته بانوان کشور اظهار کرد: شرایط سوپرلیگ امسال خیلی خوب بود و کاراته‌کاها از نظر فنی شرایطی کیفی به‌مراتب بهتر از سال‌های گذشته داشته‌اند. المپیکی شدن کاراته انگیزه فراوانی برای نفرات ایجاد کرده است تا در مسابقات خود را نشان دهند.


وی درباره شرایط تیم‌های حاضر در سوپرلیگ گفت: تیم‌ها دو، سه مسابقه دیگر دارند و پس از آن مسابقات تمام می‌شود. البته تیم‌هایی مثل دانشگاه آزاد هم قرار بود برای سوپرلیگ تیم بدهند اما مسائل مالی سبب شد که در رقابت‌های سوپرلیگ حضور پیدا نکنند.


باقری افزود: تا زمانی‌که اسپانسرها به کاراته ورود نکنند، مشکل تیم‌‌داری در این رشته دیده می‌شود. هرچند با تلاش‌هایی که کردیم تلویزیون این بار از مسابقات فیلمبرداری کرد اما اسپانسر نیاز به حضور مداوم در تلویزیون دارد و همان‌طور که بسیاری از رشته‌ها توسط صدا و سیما پوشش داده می‌شود، مسابقات کاراته نیز احتیاج دارند که با پوشش تصویری رو‌به‌رو شوند.


نایب‌رئیس فدراسیون کاراته درباره تأثیر این مسابقات در فرآیند دعوت از ملی‌پوشان تصریح کرد: قطعاً نفرات حاضر در سوپرلیگ دیده می‌شوند. البته برخی از ملی‌پوشان نیز در این مسابقات حضور نداشتند. به‌هرشکل نفرات کم‌تجربه‌تر و کاراته‌کاهای جوان نیاز دارند که در مسابقاتی چون رقابت‌های سری آ هم حضور داشته باشند. اما مشکلات مالی تا اندازه‌ای است که فدراسیون نمی‌تواند خیلی از این نفرات را به چنین مسابقاتی اعزام کند و قطعاً بسیاری از دختران کاراته‌کا نمی‌توانند هزینه چنین مسابقاتی را شخصاً بپردازند.


وی در ارتباط با شرایط کاراته بعد از المپیک 2020 اذعان کرد: در کاراته نیاز هست که همزمان با تیم ملی بزرگسالان، روی تیم‌های جوانان و امید هم سرمایه‌گذاری شود. ما سال گذشته حدود 30 نفر از کاراته‌کاها را به اردو دعوت کردیم. چنین عواملی می‌تواند در نفرات جوان‌تر ایجاد انگیزه کند. اما هرچقدر شانس حضور نفرات جوان‌تر در مسابقات بزرگ کمتر شود، فاصله بین نفرات جوان‌تر و باتجربه‌ها بیشتر می‌شود و به‌این‌ترتیب ما قطعاً بعد از المپیک توکیو به مشکل می‌خوریم.


باقری در خاتمه گفت: وقتی نفرات ما در مسابقات محدود باشد، آن‌ها بیشتر مورد توجه رقبا قرار می‌گیرند. رقبایی مثل ژاپنی‌ها می‌توانند تمام مسابقات کاراته‌کاها را مورد بررسی قرار دهند و به‌شکل سیستماتیک روی نفرات ما آنالیز انجام دهند. به‌این ترتیب می‌بینیم که برخی از نفرات ما در مسابقات اخیر مقابل رقبای خود به‌مشکل‌ می‌خورند در حالی‌که از نظر فنی شرایط پایین‌تری نسبت به رقبای خود ندارند.


انتهای پیام/4051/


انتهای پیام/

ارسال نظر