سومین دوره جشنواره شب شعر ریحانه النبی برگزار شد
به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا از دبیرخانه همایش بینالمللی ریحانه النبی، سومین دوره شب شعر ویژه جشنواره ریحانه النبی با حضور بزرگان شعر و ادب و شخصیتهای سیاسی و فرهنگی در تهران برگزار شد.
در این جشنواره که شامگاه چهارشنبه در تالار گنجینه مرکز اسناد کتابخانه ملی ایران برگزار شد، شاعران برجسته کشور و شخصیتهای ادیب اشعار خود در مدح حضرت زهرا سلامالله علیها قرائت کردند.
فاطمه راکعی رئیس انجمن شاعران ایران که خود از جمله داوران و برگزارکنندگان شب شعر جشنواره ریحانه النبی بود، با تأکید بر رشد اشعار آیینی در این دوره از جشنواره ریحانه گفت: شعرهای آیینی از دیرباز درخشش خود را در شعر ما دارند و نوع نگاه شاعران به هستی، اخلاق و تاریخ زندگی بزرگواران بهویژه حضرت زهرا (س) در نوع نگاه به زن و زندگی است.
وی با تأکید بر اینکه انتظار ما این است که در عرصه شعر آیینی و سرودن شعرهای امروزی، شاعران به زندگی عبادی حضرت زهرا (س) توجه جدی کنند و آخرین شعر خود در مورد حضرت زهرا (س) و امام علی (ع) با نام همسران قرائت کرد.
در ادامه این برنامه سید علی موسوی گرمارودی شاعر و نویسنده معاصر و منتخب ششمین همایش چهرههای ماندگار که صاحب بیش از 51 مقاله نیز است، شعر بسیار زیبایی درباره حضرت زهرا (س) خواند که با تشویق حضار مواجه شد.
در این دور از جشنواره شعر ریحانه، حسین اسرافیلی شاعر معاصر ایرانی، ساعد باقری شاعر نامآشنای کشور، سهیل محمودی شاعر نامآشنای معاصر و از اعضای هیئت مدیره شاعران ایران، غزل تاجبخش شاعر جوان و ادبیات داستانی، مصطفی رحماندوست شاعر معاصر در حوزه شعر کودکان، مهین زورقی شاعر روشندل و از خانواده معظم شهدا، راحله معماریان، غلامرضا کافی شاعر و مدرس دانشگاه از شهر کرمان، هاشم کرونی شاعر و پژوهشگر از شهر شیراز، طیبه نیکو شاعر و پژوهشگر از استان فارس اشعار زیبایی را در وصف حضرت زهرا (س)، ریحانه النبی خواندند.
در پایان این مراسم نیز حاضران به رسم یادبود سومین دوره همایش ملی ریحانه النبی و شب شعر ریحانه عکس یادگاری گرفتند.
سومین دوره از سلسله جشنواره های بینالمللی جایزه ادبی «ریحانه» از تاریخ اول تا هفتم اسفندماه جاری برگزار میشود.
در این دوره، شاعران و داستاننویسان از سراسر کشور در سه محور حضرت زهرا (س) زندگی فردی و خانوادگی، حضرت زهرا (س) جامعه اسلامی و حضرت زهرا (س) معارف دینی به رقابت پرداخته و آثار خود را ارائه کردند.
در این جشنواره به نیت ۱۴ معصوم، ۱۴ جایزه به برگزیدگان شعر و داستان اهدا خواهد شد. بر این اساس و بر پایه داوری آثار رسیده، به سه اثر برتر در هر یکی از بخشهای شعر و داستان جوایزی اهدا خواهد شد و از چهار اثر در هر بخش تقدیر خواهد شد و همه آثار فاخر در کتاب شعر و داستان ریحانه چاپ میشوند.
جایزه ادبی «ریحانه» به عنوان بخشی از جشنواره ریحانه النبی (س)، توسط مرکز اسلامی فاطمیه (س) مُهر با همکاری معاونت خانواده و امور بانوان ریاستجمهوری، معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، استانداری فارس، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مرکز فارس، شهرداری شیراز، سازمان اسناد و کتابخانه ملی مرکز فارس، آستان مقدس احمدی و محمدی (شاهچراغ)، انجمن فرهنگ و ادب شیراز و برخی نهادها و سازمانهای دیگر برگزار میشود.
انتهای پیام/4072/
انتهای پیام/