تولید کیتهای آزمایشگاهی DNA توسط محققان دانشگاه آزاد کرمان
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، پژوهشگران و فناوران دانشگاه آزاد اسلامی برای فتح قلههای تکنولوژی و دانش نرم به ایجاد هستهها و واحدهای فناور مبادرت ورزیدهاند. بلاشک خدمات استارتآپی دانشبنیان نقش بسزایی در شکوفایی اقتصاد کشور و استفاده از ظرفیت نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی خواهد داشت.
واحدهای فناور مستقر در مراکز رشد دانشگاهی از جمله پتانسیلهای بالفعل دانشگاه آزاد اسلامی تلقی میشود که مراحل ایدهپردازی، طراحی و ساخت محصولات دانشبنیان در آن واحدها صورت میگیرد.
پرونده چرخ دانشگاه با معرفی محصولات دانشبنیان سعی دارد اقدامات شگرف محققان دانشگاه آزاد اسلامی را به نمایش بگذارد تا در جذب سرمایهگذار و معرفی به مسئولان گامی برداشته شود.
محمد کاظمی سرپرست واحد فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان در گفتگو با آنا، با اشاره به تولید کیتهای آزمایشگاهی برای مصارف تخصصی، گفت: واحد فناور کارمانیا پارس ژن در حال حاضر با تولید کیتهای اندازهگیری DNA به دو صورت محلول و ستونی کار خود را ادامه میدهد.
کاظمی با بیان کاربردهای تحقیقاتی و بالینی این کیتها در آزمایشگاهها، ادامه داد: تعداد 21 نوع محصول در حال تولید است که تاکنون حدوداً میزان 100 میلیون تومان از انواع محصولات تجاریسازی و به فروش رفته است. قسمتی از اجزای محصول از خارج از کشور وارد میشود که با این وجود در هر 20 کیت مبلغی به میزان 15 دلار صرفهجویی ارزی را برای کشور بههمراه دارد.
فناور دانشگاه آزاد اسلامی کرمان، تصریح کرد: بهموجب تولیدات کیتهای آزمایشگاهی در این واحد فناور برای 4 نفر از محققان دانشگاه اشتغالزایی مستقیم ایجاد شده است.
وی در پایان با اشاره به گسترش محصولات واحد فناور کارمانیا پارس ژن به 50 محصول دانشبنیان تجاری، اظهار کرد: اکنون قیمت تمامشده محصولات این واحد فناور نصف نمونههای خارجی موجود در بازار ایران است، که با توسعه و افزایش میزان تولید، هزینههای نهایی کمتر نیز خواهد شد.
انتهای پیام/4116/
انتهای پیام/