ساخت دستگاه درمان زردی نوزادان در دانشگاه آزاد اسلامی
مهدی معماریان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در ارومیه درباره ساخت دستگاه فتوتراپی یا دستگاه درمان زردی نوزادان اظهار کرد: بیماری متداول، موقتی و معمولاً بیخطر زردی در نوزادان تازه متولدشده در هفتههای نخست زندگی نوزادان کامل و نوزادان نارس و زودرس در اثر تجمع موادی در خون به نام بیلیروبین دیده میشود.
وی تصریح کرد: تجمع بیلیروبین در بافتهای چربی زیرپوست موجب میشود که رنگ پوست و قسمت سفید چشم نوزاد زرد به نظر برسد که برای درمان از دستگاه فتوتراپی استفاده میشود.
دانشجوی مهندسی پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با تشریح مکانیزم دستگاه درمان زردی نوزادان یادآور شد: در فتوتراپی از نور مخصوصی برای تغییر شکل بیلیروبین استفاده میشود و در نتیجه کودک بهتر میتواند بیلیروبین را تنظیم کند.
معماریان خاطرنشان کرد: با اینکه این روش درمانی مطمئن و بیخطر بوده و بهندرت عوارض جانبی به دنبال دارد؛ اما برای نوزادان زودرس از چشمبندهای مخصوصی استفاده میشود تا چشم آنها در برابر نور فتوتراپی مصون بماند.
وی با توجه به نوآوریهای این دستگاه اظهار کرد: در ساخت این دستگاه از لامپهای LED با طول عمر بیشتر، قطعات ایرانی تولید داخل، دماسنج و آلارم هشداردهنده استفاده شده است.
دانشجوی مهندسی پزشکی واحد ارومیه با بیان اینکه آزمایشگاهها و کارگاههای دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه بهروز و بسیار مجهز است، تأکید کرد: استادان و اعضای هیئت علمی این دانشگاه در سطح بسیار بالایی بوده و دانشجویان باید از ظرفیتهای این دانشگاه استفاده کنند.
انتهای پیام/4078/4062/ن
انتهای پیام/