صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۴۶ - ۱۱ بهمن ۱۳۹۷

واکنش مجموعه‌های حوزوی به حاشیه‌های افتتاحیه جشنواره فیلم فجر

برخی از مجموعه‌های حوزوی به حواشی ایجادشده در افتتاحیه جشنواره فیلم فجر واکنش نشان دادند.
کد خبر : 356930

به گزارش خبرنگار حوزه معارف اسلامی گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، قرارگاه استادان و طلاب انقلابی حوزه علمیه، بیانیه‌ای را از سوی مجموعه‌های حوزوی در خصوص حاشیه‌های ایجاد شده در افتتاحیه جشنواره فیلم فجر منتشر کرد.


در بخشی از این بیانیه آمده است: هنر و قالب‌های گوناگون آن در عصری که شاهد صف‌آرایی تمام‌عیار تفکر مادی در مقابل تفکر الهی و توحیدی هستیم از اهمیت مضاعفی برخوردار گشته است و وظیفه مهمی را در تبیین حقایق دارا است، از این‌رو است که رسالت هنر فاخر و ارزشی در دوره پس از انقلاب اسلامی مورد توجه قرار گرفته و نقش هنرمندان متعهد در جامعه مضاعف شده است.


در ادامه بیانیه تصریح‌ شده است: جشنواره بین‌المللی فیلم فجر مهم‌ترین جشنواره سینمایی ایران است که به مناسب پیروزی انقلاب اسلامی از سال 1361 تاکنون، هرساله در بهمن‌ماه باهدف پاسداشت انقلاب و ارتقای فرهنگ و ارزش‌های اسلامی برگزار می‌شود. با وجود اینکه هر ساله شاهد زحمات متصدیان جشنواره فیلم فجر در بخش‌های مختلف اعم از استفاده از عوامل سینمایی و پیشکسوتان هنری در اجرای این جشنواره، تشویق داوران به حضور در میان مردم جهت مشاهده فیلم‌ها، تلاش‌هایی در جهت نظم‌بخشی به برنامه‌ها و نظایر آن هستیم، ضمن قدردانی و تشکر از زحمات همه دلسوزان انقلاب تذکر نکاتی را لازم می‌دانیم.


در بخش دیگری از این بیانیه تأکید شده است: نگاهی به بررسی‌های کارشناسی نتایج جشنواره‌های سال‌های گذشته، نشان می‌دهد که توجه به مهم‌ترین اصل جشنواره یعنی توجه به آرمان‌های انقلاب اسلامی، نسبت به سنوات قبل کم‌رنگ‌تر شده که در این راستا مطالباتی از مسئولان ذی‌ربط، ازجمله وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بنیاد سینمایی فارابی و عوامل سینمایی داشته و خواستار توجه بیشتر به این موارد هستیم. توجه به فاصله جدی فیلم‌های حاضر در جشنواره به اهداف ذاتی آن به انحا مختلف حقیقتی است که هر نگاه منصفی آن را دریافته و تأیید می‌کند. لزوم حمایت از آثار ارزشی و مرتبط با موضوعات انقلاب اسلامی و آرمان‌های آن با تسهیل درروند ساخت و راه‌یابی به جشنواره ازجمله صدور مجوز، اختصاص بودجه و مواردی از این قبیل. تجدید نظر حاضران در جشنواره به‌عنوان سفیران فرهنگی فاخر در رعایت هنجارها و ارزش‌های ایرانی اسلامی. توجه به هزینه‌های جاری جشنواره در شرایط فعلی اقتصادی کشور و پرهیز از صرف هزینه‌های اضافی.


در بخش دیگری از این بیانیه یادآوری شده است: با کمال تأسف در آیین آغازین سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر شاهد رفتارهای خلاف انتظار ازجمله تجلیل از بازیگری که جزء محکومین فتنه 88 بوده است و نیز تک‌خوانی خواننده زن بودیم که هیچ سنخیتی با آرمان‌های متعالی و والای انقلاب و ارزش‌های اسلامی ندارد؛ و تأسف‌بارتر این‌که این اتفاق مصادف با ایام سوگواری حضرت صدیقه کبری (س) و در آستانه چهلمین سالروز انقلاب شکوهمند اسلامی که عزت و انسانیت را برای مردمانش به ارمغان آورد در حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و متصدیان دایه‌دار انقلاب اسلامی روی‌داده است.


 در پایان این بیانیه آمده است: لذا مراتب اعتراض شدید خود را نسبت به مراسم آغاز جشنواره فیلم فجر که بنا بود به‌عنوان سمبلی از جشن‌های پیروزی انقلاب اسلامی برگزار شود، اعلام کرده و ضمن محکومیت این اقدامات سخیف و مبتذل از مسئولان امر و به‌ویژه دادستان محترم تهران خواستاریم که با متخلفان برخورد قاطع و سریع صورت پذیرد. در پایان متذکر می‌شویم همه دغدغه ما و شما دلسوزان انقلاب این است که با توجه به تلاش‌هایی که برای به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی به کار بسته‌شده از مجاهدت شهدای انقلاب و دفاع مقدس تا رشادت شهدای مدافع حرم که از خانواده و زندگی خود گذشتند تا امنیت را برای ما به ارمغان آورده و در سایه امنیت، پیشرفت حاصل شود، بتوانیم همواره در جهت حفظ و اعتلای این انقلاب گام برداشته و این امانت الهی را به‌سلامت و با دستان امام خامنه‌ای به صاحب اصلی آن حضرت حجت بن الحسن (عج) تحویل دهیم. قطعاً طی این مسیر همچنان مرهون مجاهدت در جبهه‌های گوناگون فرهنگی، اقتصادی و غیره است.


انتهای پیام/4072/4090/


انتهای پیام/

ارسال نظر