صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۵:۴۲ - ۱۱ بهمن ۱۳۹۷

بازگشت انگلستان به صدر جدول بودجه تحقیقاتی اتحادیه اروپا

گزارش‌ها حاکی از آن است که انگلستان با پیشی گرفتن از آلمان به صدر جدول بودجه تحقیقاتی اتحادیه اروپا برگشته است.
کد خبر : 356739

به گزارش خبرنگار حوزه‌ دانشگاه‌های جهان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از تایمز هایر اجوکیشن، باوجود نگرانی‌های پیرامون برگزیت و تأثیر مبهم آن بر آینده انگلستان، اتحادیه اروپا در سال 2018 بالاترین بودجه تحقیقاتی را به این کشور اختصاص داده است.


براساس آنالیز اطلاعات اتحادیه اروپا،در سال 2018  752 میلیون یورو بودجه برای پروژه «افق 2020» به انگلستان تعلق گرفته است. آلمان نیز با بودجه 751 میلیون یورویی در مقام دوم جدول بودجه تحقیقاتی اتحادیه اروپا قرار گرفته است.


 پیش‌بینی می‌شد که برگزیت آسیب‌های جبران‌ناپذیری به دانشگاه‌های انگلستان وارد کند؛ اما اتحادیه اروپا بالاترین بودجه تحقیقاتی و نوآوری را برای مؤسسات آموزش عالی انگلستان در نظر گرفته است.


عملکرد انگلستان در سال 2018 باعث به وجود آمدن نگرانی‌هایی بسیاری شده بود. بسیاری هراس داشتند که پس از برگزیت و خروج انگلستان از اتحادیه اروپا، بودجه تحقیقاتی و میزان همکاری دانشمندان اتحادیه اروپا با دانشگاه‌های انگلستان کاهش پیدا کند.


در سال 2017، اتحادیه اروپا بیشترین میزان بودجه برای پروژه افق 2020 را به آلمان اختصاص داده بود. میزان پروژه‌های انجام‌شده توسط محققان فرانسوی و اسپانیایی نیز نزدیک به تعداد پروژه‌های محققان انگلیسی بود. با این حال آمار و ارقام جدید نشان از عملکرد قدرتمند انگلستان در تحقیقات دانشگاهی می‌دهد.


براساس گزارش‌ها، عملکرد انگلستان در پروژه‌های تحقیقاتی که بودجه آن توسط شورای پژوهشی اروپا تأمین شده بود بسیار قوی بوده است؛ به‌طوری که ‌عنوان استاندارد طلایی تحقیقاتی را به خود اختصاص داده‌اند.


انتهای پیام/4021/


انتهای پیام/

ارسال نظر