صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۴۰ - ۰۸ بهمن ۱۳۹۷
شهردار تهران مطرح کرد:

آلودگی هوا و ترافیک، 2 مشکل اساسی شهر تهران

شهردار تهران آلودگی هوا و ترافیک را دو مشکل اساسی پایتخت ذکر کرد و مهمترین راه حل برای برون‌رفت از این مشکلات را تغییر شیوه زندگی مردم عنوان کرد.
کد خبر : 355985

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، پیروز حناچی صبح امروز در هفتمین همایش ملی مدیریت آلودگی هوا و صدا اظهار کرد: موضوع آلودگی هوا و ترافیک دو موضوع در هم تنیده است و با توجه به نظرسنجی‌هایی که از مردم صورت گرفته ۹۰ درصد آن‌ها این دو موضوع را مشکل اصلی شهر تهران می‌دانند.


وی با بیان اینکه آمار بانک جهانی در ارتباط با ۲,۸  میلیارد دلار خسارت ناشی از آلودگی هوا مربوط به موضوع هزینه‌های مستقیم آن است و ناراحتی و بیماری‌هایی همچون مشکلات عصبی و روانی به عنوان عواملی هستند که در چنین ارزیابی‌های در نظر گرفته نمی‌شود، اذعان کرد: سالانه  ۷ میلیون نفر بر اثر بیماری‌های ناشی از آلودگی هوا جان خود را از دست می‌دهند و این در حالی‌است که در کلان شهرهایی همچون تهران، کرج، اصفهان و مشهد غلظت آلایندگی بالاتر از حد استاندارد است و برآورد درگیر بودن 35 میلیون نفر از جمعیت کشور با موضوع آلودگی هوا بیانگر آن است که که این موضوع از بحث مرحله فراتر است.


شهردار تهران مهمترین راه حل را برای برون‌رفت از موضوع آلودگی هوا، تغییر شیوه زندگی عنوان کرد و ضمن اشاره به گزارش آژانس محیط زیست افزود: تهران و جاکارتا هفتمین شهر آلوده جهان هستند و شاید بتوان علت اصلی آن را ناشی از تمرکز ۲۰ درصد جمعیت، ۴۰ درصد فعالیت‌های اقتصادی و ۸۰ درصد جمعیت نخبه کشور در 1.2 درصد وسعت کشور یعنی تهران دانست.


حناچی در ادامه به مقایسه آمار روزهای هوای پاک در سال ۹۷ در مقایسه با سال گذشته پرداخت و گفت: تا پنجم بهمن ماه ۱۸ روز هوای پاک، ۲۳۹ روز هوای سالم و ۵۹ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس داشتیم و این در حالی‌است که در سال گذشته ۱۲ روز هوای پاک، ۲۱۳ روز هوای سالم، ۸۱ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس و ۵ روز هوای ناسالم برای کل گروه‌ها عنوان داشتیم.


شهردار تهران در ادامه گفت: به‌رغم تلاش‌ها در راستای توسعه حمل و نقل عمومی آمارها نگران‌کننده است و ما نتوانستیم از سهم خودروهای شخصی بکاهیم و نسبت حمل و نقل عمومی در سطح شهر تهران افزایش پیدا نکرده است که این موضوع نشان می‌دهد فعالیت‌ها و برآیند اقدامات ما کافی نبوده است.


وی در پایان به ارائه راهکار در راستای کاهش آلودگی هوا پرداخت و گفت: در کوتاه‌مدت راهی به جز تغییر شیوه زندگی نداریم و در میان‌مدت نیز می‌بایست با توسعه حمل و نقل عمومی و ناوگان شهری نسبت به بهبود وضعیت فعلی اقدامات لازم را انجام دهیم.


گفتنی است هفتمین همایش ملی مدیریت آلودگی هوا و صدا هشتم و نهم بهمن ماه در دانشگاه شهید بهشتی برگزار می شود.


انتهای پیام/4105/


انتهای پیام/

ارسال نظر