تفریغ بودجه 96 برای اولینبار در بستر تمامالکترونیک تهیه شده است
به گزارش خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، عادل آذر در جلسه علنی صبح امروز مجلس شورای اسلامی در گزارش تفریغ بودجه کل کشور گفت: این تفریغ فوقالعاده مهم است و اطلاعات بسیار گرانقیمت در آن بیان شده است.
وی تصریح کرد: تفریق بودجه شرکتها که همواره از مطالبات نمایندگان بوده است که چرا بودجه شرکتها باز نشده و جزئیات آن گفته نمیشود و عمدتاً در بودجه عمومی دیده میشد، امسال بخشی را در این حوزه خدمتتان عرض میکنیم.
آذر با بیان اینکه در بخش دیگر حسابرسی عملکرد است که دو بخش جدید در آن اضافه شده است، تصریح کرد: گزارش تفریق بودجه کل کشور به عنوان بیست و نهمین گزارش تفریغ بودجه پس از انقلاب مستند به اصل 55 قانون اساسی جمهوری اسلامی و ماده 219 آییننامه داخلی مجلس علیرغم کاهش دو ماهه فرصت زمانی دیوان محاسبات با توجه به قانون تمدید مهلت جذب اعتبارات تملک دارایی سال 1396 کل کشور در موعد مقرر قانونی تهیه و تقدیم شد.
وی گفت: برای نخستین بار این گزارش در بستر سامانه نظارت تمام الکترونیک در سطح کشور تهیه شده است.
رئیس دیوان محاسبات کل کشور با تأکید بر اینکه در سال سوم سیستم نظارت الکترونیکی را نهایی میکنیم؛ چرا که سرمایهگذار هنگفتی در دیوان انجام شده بود، امروز به بار نشست و این گزارشی که در بالغ بر 500 صفحه تقدیم مجلس شده است، تماماً الکترونیک از زمان حسابرسی تا رأی الکترونیکی انجام شده است.
وی تصریح کرد: دیوان محاسبات در 270 روز از ابتدای اردیبهشت تا پایان دیماه سال جاری با حسابرسی دستگاههای اجرایی بررسی و تفریغ حدود چهار هزار و 500 گزارش واصله درباره تبصرههای ماده واحده قانون بودجه سال 1396 کل کشور و قوانین اصلاح آن و بررسی گزارشهای تلفیقی تعداد 167 تبصره و بند در کارگروه فنی و حقوقی گزارش ماده واحده و تبصرههای ذیل آن را در 446 صفحه تهیه و در هیئت عمومی دیوان محاسبات به تصویب رسانده است.
آذر تأکید کرد: خلاصه تفریغ بودجه کل کشور در قالب پنج بخش شامل منابع و مصارف، تبصرههای ماده واحده، بودجه شرکتها، حسابرسی عملکرد دستگاهها و سازمانها و پیشنهادهایی برای اصلاح ساختار بودجه تقدیم میشود.
گزارش کامل تفریغ بودجه 96 متعاقباً منتشر میشود.
انتهای پیام/4034/
انتهای پیام/