صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۳۵ - ۰۷ بهمن ۱۳۹۷
محمد امید:

اثرات اشتغال‌زایی بنیاد برکت در کشور مشهود است

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری تأکید کرد: تأثیرات عملکرد خوب و اشتغا‌ل‌زایی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در کشور مشهود و قابل ارزیابی است.
کد خبر : 355828

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، محمد امید در جریان بازدید از نمایشگاه دستاوردهای اجتماعی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، با اشاره به حجم بالای این فعالیت‌ها و اقدامات افزود: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، بخش عمده‌ای از مشکلات کشور را در مناطق محروم به دوش می‌کشد.


معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری لزوم هم‌افزایی میان نهادهای خدمت‌رسان در مناطق روستایی و محروم را مورد توجه قرارداد و تصریح کرد: لازم است به‌منظور هم‌افزایی بیش‌تر، نهادهای فعال در این حوزه به هم وصل شوند. اقدامات مؤثری از سوی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و دستگاه‌های فعال در حوزهٔ توسعهٔ مناطق روستایی و محروم انجام‌شده است که می‌توانند بیش‌ از پیش مکمل هم باشند.


وی خواستار کمک و یاری بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در حوزهٔ بازاریابی و فروش محصولات روستایی شد و اظهار داشت: اقتصاد بدون بازاریابی معنی و مفهوم ندارد.


معاون توسعهٔ روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری در خصوص همکاری‌های این معاونت با بنیاد برکت نیز عنوان کرد: روابط و تعاملات گسترده و سازنده‌ای با این بنیاد داشته‌ایم که امیدواریم بیش‌ازپیش در حوزه‌های محرومیت‌زدایی و اشتغال‌زایی روستاییان، توسعه باید.


وی ادامه داد: به‌شخصه بسیاری از اقدامات و فعالیت‌های بنیاد برکت در حوزه‌های اشتغال‌زایی، محرومیت‌زدایی و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی در مناطق محروم و کم‌تر توسعه‌یافته را از نزدیک شاهد بوده‌ام و اثرات و برکات آن را بسیار مثبت ارزیابی می‌کنم.


مدیرعامل بنیاد برکت نیز در جریان این بازدید با تشریح برخی از اقدامات ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در مناطق محروم کشور گفت: نمایشگاه دستاوردهای اجتماعی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) به علت محدودیت فضا فقط بخشی از فعالیت‌های ستاد را پوشش می‌دهد.


سعید جعفری در خصوص چگونگی تشکیل بنیاد برکت نیز توضیح داد: بنیاد برکت با توجه به دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب در حوزهٔ محرومیت‌زدایی و توانمندسازی مناطق کم‌تر برخوردار از سوی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) تأسیس و آغاز به کارکرد تا منشأ خیروبرکت و آبادانی در این مناطق باشد.


وی بیکاری را اصلی‌ترین مشکل امروز کشور ذکر کرد و افزود: با توجه به جمعیت جوانان و قابلیت‌ها و استعدادهای موجود در کشور، بنیاد برکت ورود جدی به بحث اشتغال‌زایی و توانمندسازی اقتصادی داشته و به سمت ایجاد طرح‌هایی رفته است که در نهایت به اشتغال پایدار و فعال شدن ظرفیت‌های اقتصادی کشور منجر خواهد شد.


جعفری خاطرنشان کرد: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) وجه همت خود را کمک به دولت در بخش‌های مختلف و حمایت از بخش خصوصی قرار داده است. این ستاد در شرایط امروز که دشمنان به انحای مختلف کشور را تحت‌فشار قرار داده‌اند، با سرمایه‌گذاری در بخش‌های دارویی با فناوری بالا، انتقال فنّاوری و قطع نیاز به داروهای وارداتی، تمام تلاش خود را به کار گرفته تا باری از دوش دولت و مردم بردارد.


مدیرعامل بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با اشاره به فعالیت‌های این بنیاد در حوزهٔ دانش‌بنیان و حمایت از مجموعه‌های نخبه و جوان تصریح کرد: عملکرد بنیاد برکت در 11 سالی که از تأسیس آن می‌گذرد، بر اساس ضرورت‌های روز و نیازهای جامعه بوده است.


وی با بیان این‌که امروزه 48 دستگاه در توسعه و خدمات‌رسانی به یک روستا نقش دارند، تأکید کرد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، در حوزه‌های سخت‌افزاری، عمرانی و زیرساختی در روستاها فعالیت‌های گسترده و بی‌نظیری انجام‌شده، اما از حیث نرم‌افزاری همچنان مشکلاتی وجود دارد که منجر به کاهش ساکنان روستاها شده است.


مدیرعامل بنیاد برکت با اشاره به طرح‌های اشتغال‌زایی بنگاه‌محور و اجتماع‌محور آسمان، آفتاب و سحاب این بنیاد در مناطق محروم اظهار داشت: 75 درصد فعالیت‌های ما بر کارآفرینی متمرکز است و تمام توان خود را روی طرح‌های اشتغال‌زایی و توانمندسازی اقتصادی روستاها و مناطق کم‌تر توسعه‌یافته گذاشته‌ایم. برای نمونه، ایجاد 10 هزار طرح اشتغال‌زایی را در قالب الگوی اجتماع‌محور سحاب (سرمایه‌گذاری حمایتی اشتغال‌زایی برکت) در 18 استان، 77 شهر و 2300 روستا، تا پایان امسال به پایان می‌رسانیم.


جعفری ادامه داد: کشور در حوزهٔ اشتغال با سه چالش اساسی مواجه است؛ اول، تعداد اشتغال به نسبت جمعیت کم است، دوم، بهره‌وری نیروی کار پایین است و سوم، زمینه‌های اشتغال به نحوی است که باعث افزایش نرخ مهاجرت از روستاها به شهرها می‌شود. ما این سه چالش را در طراحی الگوهای اشتغال‌زایی بنیاد برکت لحاظ کرده‌ایم.


وی خاطرنشان کرد: تمام فعالیت‌های بنیاد برکت در کشور با هماهنگی استانداران، فرمانداران و مقامات استانی و محلی انجام می‌شود.


مدیرعامل بنیاد برکت در پایان خواستار حمایت سیستم بانکی کشور از فعالیت‌های اشتغال‌زایی و خدمت‌رسانی در جوامع روستایی شد.


انتهای پیام/4087/ 4122/


انتهای پیام/

ارسال نظر