صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش و دانش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۲۸ - ۰۷ بهمن ۱۳۹۷
مفید:

 70 درصد از جمعیت کشور دچار کمبود ویتامین دی هستند

مدیرکل امور غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: به دلیل تغییر در سبک زندگی مردم ۷۰ درصد از جمعیت کشور دچار کمبود ویتامین دی و ۴۰ درصد مبتلابه فقر آهن هستند.
کد خبر : 355621

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وحید مفید در حاشیه گردهمایی تولیدکنندگان صنایع غذایی نیشابور اظهار کرد: صنایع تولید مواد غذایی یکی از ارکان اصلی تأمین و اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی هستند.


مدیرکل امور غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو افزود: حدود ۸۰ درصد از مرگ و بیماری‌های غیر واگیردار در کشور ناشی از بیماری‌های غذایی است و سند ملی امنیت غذا تدوین‌شده است.


وی بیان کرد: پیش‌نیاز توسعه پایدار، دستیابی به غذای سالم و کافی است و برای رسیدن به وضعیت مطلوب در این حوزه از توانمندی‌های خوبی در داخل کشور برخوردار هستیم.


مفید عنوان کرد: اجرای طرح برچسب راهنمای تغذیه بر روی مواد غذایی در کشور موفقیت‌آمیز بوده و موردتوجه کشورهای خارجی قرارگرفته است.


مدیرکل امور غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تصریح کرد: برای تأمین سلامت غذایی، طرح نظارت بر کل زنجیره تولید مواد غذایی باید تحت مدیریت واحد و به‌صورت یکپارچه در کشور اجرایی شود.


وی خاطرنشان کرد: سیاست‌های جهانی در حوزه غذا از تولید مواد غذایی برای رفع گرسنگی به تأمین غذای کافی و سالم تغییریافته است.


انتهای پیام/4087/ 4007/


انتهای پیام/

برچسب ها: فقر آهن
ارسال نظر