صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۶:۵۰ - ۰۷ بهمن ۱۳۹۷

کیسه پلاستیکی برای افزایش ماندگاری محصولات پروتئینی تولید شد

کیسه پلاستیکی برای افزایش ماندگاری محصولات پروتئینی توسط یک شرکت دانش‌بنیان تولید شد.
کد خبر : 355499

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، کیسه پلاستیکی برای افزایش ماندگاری محصولات پروتئینی توسط یک شرکت دانش‌بنیان تولید شد.


یکی از پارامترهای مهم در تولید و توزیع گوشت، جلوگیری از فساد و آلودگی‌های مرتبط با آن است. از این رو استفاده از ظروف ضدباکتری در این محصولات به صورت روزافزون در حال رشد است.


این کیسه‌های پلاستیکی با حمایت ستاد نانو تولیدشده و در ظروف خانگی، ظروف غذاخوری، کیسه‌های بیمارستانی و زباله کاربرد دارد.


شرکت بسپار پیشرفته شریف در زمینه تولید کیسه‌های هوشمند، بسته‌بندی و توزیع گوشت قرمز و سفید فعالیت می‌کند.


انتهای پیام/4085/


انتهای پیام/

برچسب ها: دانش بنیان نانو
ارسال نظر