صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
سخنگوی کمیسیون صنایع:

ظرفیت اشتغال یک‌میلیون‌نفری در صنعت پوشاک وجود دارد

سخنگوی کمیسیون صنایع با بیان اینکه اشتغال 4۰۰ هزار نفر در صنعت پوشاک گفت: اگر جلوی قاچاق این کالا گرفته می‌شد، اشتغال در این صنعت به یک‌میلیون نفر می‌رسید.
کد خبر : 355128

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا از خانه ملت، ولی ملکی سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با اشاره به تأثیر قاچاق بر صنعت پوشاک، گفت: قاچاق پوشاک از کشور چین و ترکیه ضربه مهلکی به صنعت نساجی و پوشاک وارد کرده است و بسیاری از واحدهای نساجی صاحب برند و فعال در این حوزه به دلیل واردات بی‌رویه و قاچاق پوشاک به تعطیلی کشیده شده است.


چرا کالای قاچاق ارزان است؟


سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی افزود: در بسیاری از شهرها به دلیل ساخت بازارچه‌های پرزرق‌وبرق و فروش پوشاک وارداتی یا قاچاق -که قیمت ارزان و کیفیت پایینی دارند- زمینه برای فعالیت و رونق پوشاک داخلی از بین رفت. کالای قاچاق به دلیل عدم پرداخت گمرکی و استفاده از برخی رانت‌ها ارزان‌تر از تولید داخلی است.


این نماینده مردم در مجلس دهم با بیان اینکه صنعت پوشاک داخلی با تهدید نابودی روبه‌رو است، خاطرنشان کرد: اکثر کارخانه‌های قدیمی و برندهای جدید حوزه پوشاک به دلیل بی‌توجهی به قاچاق و واردات بی‌رویه تعطیل یا ورشکسته شده‌اند.


صنعت پوشاک داخلی با تهدید نابودی روبه‌رو است، اکثر کارخانه‌های قدیمی و برندهای جدید حوزه پوشاک به دلیل بی‌توجهی به قاچاق و واردات بی‌رویه تعطیل یا ورشکسته شده‌اند


ملکی با بیان اینکه 300 هزار نفر در صنعت پوشاک و نساجی به‌صورت مستقیم مشغول هستند، ادامه داد: 100 هزار نفر نیز در امور مربوط به ماشین‌آلات در حال فعالیت هستند. درصورتی‌که به مشکلات موجود در این صنعت رسیدگی نشود احتمال بیکاری آنان افزایش پیدا می‌کنند.


ظرفیت اشتغال در صنعت پوشاک یک‌میلیون نفر است


وی تأکید کرد: اگرچه در حال حاضر 400 هزار نفر در صنعت پوشاک مشغول هستند اما اگر از واردات بی‌رویه و قاچاق این کالا جلوگیری می‌شد میزان اشتغال در این صنعت به یک‌میلیون نفر می‌رسید.


ضرورت استفاده از ظرفیت مناطق آزاد برای صادرات پوشاک


سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به ظرفیت مناطق آزاد برای توسعه صنعت پوشاک، یادآور شد: این مناطق برای رونق صادرات ایجاد شد تا با استفاده از برخی معافیت‌ها به‌جای واردات صادرات توسعه پیدا کند این در حالی است که هیچ‌یک از این اهداف محقق نشد؛ به‌طور مثال در کیش بیشتر محصولات وارداتی هستند و حتی مسافران داخلی نیز به دنبال خرید کالای وارداتی و خارجی هستند.


بر اساس آمار ارائه‌شده توسط برخی مسئولان سالانه حدود ۸ میلیارد دلار پوشاک در کشور مصرف می‌شود.


انتهای پیام/4092/


 


انتهای پیام/

ارسال نظر