ارائه مدرک فارغالتحصیلان دانشگاه آزاد در کمتر از 14روز
محمد عابدی در گفتگو با خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با بیان اینکه بهبود کیفیت فعالیتها، کاهش هزینهها و افزایش درآمدها، راهبرد کلی دانشگاه آزاد اسلامی است، اظهار کرد: در بخش فارغالتحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی بهدنبال برآورده کردن این راهبرد در پی رفع انتظارات مخاطبان هستیم.
مدیرکل اداره دانشآموختگان دانشگاه آزاد اسلامی گفت: سعی کردهایم مدت زمان ارائه مدرک دانشآموختگان را به کمترین زمان ممکن که همان 14 روز است، کاهش دهیم؛ البته بهصورت مقطعی شاید صدور مدرک از دو تا سه هفته طول بکشد.
عابدی بیان کرد: نظرسنجیها از واحدهای مختلف دانشگاهی نشان میدهد که بسیاری از مخاطبان از این روند راضی هستند.
وی با تأکید بر بهبود کیفیت خدمات، افزود: افرادی بهصورت موردی به اداره فارغالتحصیلان مراجعه میکنند؛ سعی کردهایم در کمترین زمان ممکن مسائل مورد انتظار این افراد را نیز برطرف کنیم.
مدیرکل اداره دانشآموختگان دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به بخشنامههای متعدد آموزشی گفت: بخشنامهها متعدد و گاهی با یکدیگر متناقضاند. دانشجویی که میخواهد فارغالتحصیل شود با وجود این بخشنامهها دچار سردرگمی میشود. بههمین دلیل بخشنامه متحدی از سوی اداره فارغالتحصیلان تنظیم و به همه واحدها ارسال شده است.
عابدی بیان کرد: همچنین بخشنامه اختصاصی برای واحدهای دانشگاهی برونمرزی نیز تدوین شده که به زودی به آنها ابلاغ میشود.
وی گفت: پیش از این کارمندان اداره فارغالتحصیلان فقط بررسی پروندهها را برعهده داشتند. تدوین شیوهنامهها، ارتباط با واحدها و پاسخگویی به مراجعان جزء برنامههای این کارکنان نبود. بدون اینکه نیروی انسانی به این قسمت اضافه کنیم، فعالیت کارکنان را تا حد زیادی افزایش دادهایم.
مدیرکل اداره دانشآموختگان دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر ایجاد سامانه جامع در دانشگاه آزاد اسلامی، بیان کرد: اکنون پروندهها بهصورت دستی به اداره فارغالتحصیلان ارسال میشود. اگر سامانه جامع دانشگاه آزاد راهاندازی شود، دیگر نیازی به ارسال دستی پروندهها نیست و سرعت انجام کارها افزایش مییابد.
وی ادامه داد: موضوع استعلامگیری از مدارک دانشگاهی دغدغه دیگر ماست که آنهم با راهاندازی سامانه جامع برطرف میشود و اینگونه دیگر افراد متخلف نمیتوانند مدعی ارائه مدرک جعلی شوند.
عابدی درباره رصد فارغالتحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی گفت: رصد فارغالتحصیلان در قالب اهداف و وظایف اداره کل فارغالتحصیلان نیست. دانشگاه آزاد اسلامی تقریباً 6 میلیون فارغالتحصیل دارد که هیچ بانک اطلاعاتی منسجمی از آنها در دسترس نیست.
مدیرکل اداره دانشآموختگان دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: فارغالتحصیلان یکی از ظرفیتهای درجه یک و دستنخورده دانشگاه هستند که باید در مورد آنها مطالعه شود. پیش از این بهخاطر سوءاستفادههای سیاسی سراغ آنها میرفتند، در صورتی که میتوان از فارغالتحصیلان در ابعاد مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی استفاده کرد. همچنین در پشتیبانی دانشگاه آزاد اسلامی نیز میتوان از آنها بهره گرفت. کار بزرگی است و به دوراندیشی و هزینه نیاز دارد ولی برآیند آن بسیار عظیم خواهد بود.
انتهای پیام/4040/ 4007/خ
انتهای پیام/