صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۳۹ - ۰۴ شهريور ۱۳۹۴

محسن رضایی: راه امام(ره) نه راه روشنفکران غرب‌زده بود و نه مرتجعین

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: آن‌ها که می‌گویند «اقتصاد مهم نیست و کار به‌کار دنیا نداشته باشید!» و آن‌ها که می‌گویند «صبر کنید تا آمریکا بیاید!» هر دو موجب هدر رفتن زمان و وقت ملت ایران می‌شوند.
کد خبر : 35470

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، محسن رضایی در سخنانی با تبریک سالروز ولادت امام رضا (علیه السلام) گفت: راه امام(ره) نه راه روشنفکران غرب زده بود و نه راه مرتجعین بی‌درد. راه امام(ره) نه راه اسلام امریکایی بود و نه راه آخوندهای درباری. راه امام(ره) راه اسلام ناب محمدی‌(ص) بود.


وی ادامه داد: راه امام(ره) و راه شهدا، راه آزادی و استقلال ملت ایران، مسیری برای بازگشت به خویش، دستیابی به خودباوری و اعتماد به نفس، راه فعال کردن توانایی‌های داخلی در سیاست و دفاع و امنیت و راه پیشرفت و تعالی بشر است.


دو گروه مخالف راه امام


دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه به تبیین ویژگی‌های «دشمنان راه امام(ره)» پرداخت و افزود: دو گروه داخلی و حامیان خارجی آن‌ها رقیب و بعضاً دشمنان راه امام(ره) هستند، راه امام(ره) را قبول ندارند و با آن مخالفت می‌کنند. این دو گروه یکی غرب زده‌ها و لیبرال زده‌ها هستند و گروه دیگر مرتجعین و واپس‌گراها. این‌ها متاسفانه برخی از اوقات رقابت خود را با راه امام(ره) به صورت دشمنی در می‌آورند. از ابتدای انقلاب تا کنون بیش از ده فتنه صورت گرفته است که عموما زیر سر تندروهای لیبرالی و ارتجاعی بوده است که آخرین آن فتنه سال 88 بود.


رضایی تاکید کرد: ما با رقابت جریان‌ها موافقیم ولی مخالف با دشمنی و کارشکنی و فتنه‌گری آن‌ها هستیم. استفاده لیبرال‌زده‌ها از انحصار‌طلبی و استبداد در مبارزات سیاسی در قبل از انقلاب موجب تشکیل دولت پهلوی شد و پس از انقلاب از یک طرف موجب کند‌شدن پیشرفت ملت ایران شد و از سوی دیگر موجب فتنه‌ها شد.


رضایی گفت: اگر تردید لیبرال‌زده‌ها در علم، فناوری، اقتصاد، فرهنگ و تردید در پیشرفت ملت ایران نبود و اگر دخالت و کارشکنی اربابان آن‌ها از خارج نبود، ملت ایران ده برابر وضعیت فعلی در اقتصاد پیشرفت می‌کرد.


تردید در اداره کشور


دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به آسیب‌های ناشی از جریان تردید در مسیر انقلاب و اداره کشور، گفت: بزرگ‌ترین آسیب این دو گروه ایجاد تردید در اداره کشور بوده است. این تردید موجب کندی و عقب‌ماندگی در اداره کشور شده است.


رضایی اضافه کرد: نتیجه افکار و اعتقادات لیبرال‌ها و مرتجعین توقف پیشرفت ملت ایران است. آن‌ها که می‌گویند «اقتصاد مهم نیست و کار بکار دنیا نداشته باشید!» و آن‌ها که می‌گویند «صبر کنید تا آمریکا بیاید!» هردو موجب هدر رفتن زمان و وقت ملت ایران می‌شوند. هر دو موجب می‌شوند که توانایی‌های ملی و استعدادها و ظرفیت بومی شهرها و استان‌ها و جوانان کشور ما بکار گرفته نشود.


آمریکا نمی‌خواهد به ملت ایران کمک کند


دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ما چگونه به شما که چشمان خود را بسته‌اید بفهمانیم که آمریکا نمی‌خواهد به ملت ایران کمک کند. آمریکا خواهان پیشرفت ملت ایران نیست. اگر بود در زمان شاه این کار را می‌کرد و علیه دولت ملی مصدق که دست دوستی به سوی آمریکا دراز کرد، کودتا نمی‌کرد، از طرف دیگر ملت‌هایی مثل کره، ژاپن و چین که شما نام می‌برید از خودباوری و اعتماد به نفس شروع کردند و برنامه داشتند.


وی تصریح کرد: لیبرال‌زده‌ها بدون برنامه برای پیشرفت کشور منتظر آمریکا و غرب نشسته‌اند. یک نمونه آن همین مذاکرات اخیر است که اگر آمریکا، هسته‌ای شدن ایران را پذیرفته چون ناچار شد. یعنی ملت ایران و رهبری تمام راه‌ها را بروی آمریکا بست و یک راه را برای آن‌ها باز گذاشت، راه عقب‌نشینی آبرومندانه. لذا عقب‌نشینی کرد. شما این اقدام آمریکا را دوستی آمریکا با ملت ایران می‌دانید.


رضایی اضافه کرد: آمریکا در همین عقب‌نشینی فریبکاری و دشمنی کرده است. یعنی در راهی که باز کرده‌اند، مین گذاشته‌اند. محدودیت‌هایی که در فعالیت‌های هسته‌ای قرار داده‌اند و یا زمان‌های طولانی که قرار داده‌اند مشکوک و مکارانه است. آن‌ها امیدوارند که در همین ده سال رژیم ایران عوض می‌شود و به خیال خام خود، خواب ساقط شدن جمهوری اسلامی را می‌بینند.


رضایی افزود: ممکن است عده‌ای بگویند که آمریکا به اشتباهات خودش پی‌برده و می‌خواهد دوستی کند. ما می‌گوییم دوستی علایمی دارد. آیا آمریکا حاضر است این علایم را از خودش نشان دهد؟ آیا حاضر است که دست از دخالت در امور داخلی ایران بردارد و دست از نفوذ و تلاش برای انحراف شعارهای مردم بکشد؟ آیا حاضر است تحریم‌ها را کاملا بردارند و مانع کشورهای دیگر برای تجارت و سرمایه‌گذاری با ایران نشوند و دست به تحریم‌های جدید نزنند؟ یک علامت دیگر این است که آمریکا مانع گسترش توان دفاعی و تقویت امنیت ما نشود. مانع موشک‌سازی و تقویت بنیه دفاعی ما نگردد. همچنین دارایی‌های ما را در آمریکا آزاد کنند.


وی در ادامه با اشاره به رفتار شناسی آمریکا، تصریح کرد: اگر این کشور به دنبال بهبود شرایط خود در منطقه است بایستی با ملت‌های منطقه مثل عراق و سوریه و لبنان دشمنی نکند و خصمانه درگیر نشود.


معنای بازگشت به سپاه


وی در ادامه گفت: اگر اسرائیل حماقت کند و بخواهد به ایران حمله کند، البته ما دندان‌های اسرائیل را در دهان او خرد خواهیم کرد و اما آیا در چنین شرایطی آمریکا از اسرائیل حمایت نخواهد کرد و روبه‌روی ما در جنگ نخواهد ایستاد؟ آمریکا اگر راست می‌گوید بیاید این شرایط را اعلان کند و بگوید من می‌خواهم از گذشته‌ام فاصله بگیرم.


رضایی افزود : اگر امثال من به سپاه پاسداران بر‌می‌گردیم، معنای آن این است که همه ما تا آخرین قطره خون آماده دفاع از ارزش‌های انقلاب هستیم.


وی افزود: دوران تعامل یکطرفه با غرب در ایران به پایان رسیده است. من می‌خواهم بار دیگر به غربی‌ها بگویم خواب و خیال دوران قاجار و پهلوی را از سر خود بیرون کنید. دولت و ملت ایران از شما یک رابطه برابر و همراه با احترام می‌خواهند، مردم ایران حاضر نیستند، راه امام(ره) و شهدا را از دست بدهند و بخاطر شما سکوت کنند و در مقابل ظلم و تجاوز شما و دوستانتان در منطقه خاموش باشند. مردم ایران حاضر نیستند ثروت‌های ملی خود را در مقابل کالاهای مصرفی شما به بهای ناچیزی خرید و فروش کنند.


رضایی تاکید کرد: ممکن است عده‌ای بگویند شما انقلابیون با این روحیه نمی‌توانید در روابط بین‌المللی راهی باز کنید در دنیا منزوی می‌شوید. اگر این حرف درست بود که شش کشور بزرگ جهانی بمدت دوازده سال پشت میز مذاکره با ایران نمی‌نشستند و به ایران هیچ امتیازی نمی‌دادند، بله ما معتقدیم با اقتدار و منطق راه خود را در روابط بین‌المللی باز خواهیم کرد و انحصار‌طلبی غرب را در تجارت جهانی خواهیم شکست.


وی در پایان گفت: قبل از تحریم‌ها، شخص مقام معظم رهبری از پانزده سال پیش بر تولید علم و فناوری و توسعه دانش‌های نوین از جمله دانش صلح‌طلبانه هسته‌ای تاکید کردند. همین تاکید باعث شد که ایران صاحب این دانش شد و غرب را وادار به مذاکره با ایران کرد. این تدبیر ایشان باعث شد هم ما صاحب دانش هسته‌ای شویم و هم راه تجارت و روابط بین‌الملل برای کشور بازگشایی شود. لذا هم اقتدار و هم منطق باید با هم باشند. تیم شجاع و وفادار دیپلماسی انصافا زحمت کشیدند، تلاش کردند و نتیجه‌ای گرفتند‌، حاصل این تدابیری است که مقام معظم رهبری در دولت‌های گذشته برای توسعه دانش هسته‌ای ایجاد کردند.​


انتهای پیام/

ارسال نظر