صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۳۱ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۷

نقد هولوکاست باعث اخراج معلم آلمانی شد

انتقاد از هولوکاست باعث اخراج یک معلم در آلمان شد.
کد خبر : 354446

به گزارش حوزه آمریکا و اروپای گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا از رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در آلمان، دادگاه کار برلین اعلام کرد که قرارداد کار یک معلم مدرسه ابتدایی «ودینگر» به اتهام انتشار فیلم‌هایی علیه یهودیان و هولوکاست در یوتیوب فسخ شده است و هیچ غرامتی به او تعلق نمی‌گیرد.


این در حالی است که «نیکولای اِن» پیش از این، علیه فسخ قراردادش به دادگاه کار برلین شکایت کرده بود. با این وجود قاضی دادگاه اعلام کرده که فسخ قرارداد درست بوده، چرا که این معلم در ویدیوهای خود در یوتیوب علیه یهودیان صحبت و با اطلاعات نادرست مردم را فریب داده است.


واقعیت این است که این مرد ۳۸ ساله در کانال یوتیوب خود، فیلم‌هایی را منتشر کرده است که در آن‌ها، افراد مختلف درباره هولوکاست صحبت کرده‌اند. دادگاه کار برلین اعلام کرد که این معلم با روش نامناسب خود، به اعتبار قانون اساسی جمهوری فدرال آلمان ضربه زده و با صحبت‌هایش مخاطبان را فریب داده است. به همین دلیل او برای کار دائمی در مدارس ابتدایی آلمان مناسب نیست.


به گفته قاضی دادگاه کار برلین، اگر چه معلمان مانند مقام‌های رسمی موظف به رعایت بسیاری از اصول نیستند، اما اظهارات این معلم در اینترنت با اصول آزادی بیان در جامعه آلمان منطبق نیست.


«آرنه بویر» ادامه داد: در این فیلم‌ها درباره تعداد قربانیان دولت رایش سوم با حدس و گمان صحبت می‌شود که برای ما قابل قبول نیست. علاوه بر این از نظر قانونی نیز تحریک افراد در جامعه محکوم است.


نیکولای هشت سال است که به صورت تمام‌وقت به عنوان معلم در مدرسه ابتدایی ودینگر کار می‌کند. کار وی آموزش زبان انگلیسی، ورزش و موسیقی به دانش‌آموزان است. با این وجود او در ژانویه سال ۲۰۱۸ از کار در مدرسه اخراج شد. این اتفاق پس از آن رخ داد که رسانه‌ها اعلام کردند، این معلم در کانال یوتیوب خود علیه برخی سیاستمداران صحبت کرده، باعث تحریک افراد شده و هولوکاست را زیر سؤال برده است.


پیش‌تر نیز، او در پاییز ۲۰۱۷ در میزگردی به ایده‌پرداز بنای یادبود قتل عام یهودیان در برلین توهین کرده بود. او همچنین در بهار سال ۲۰۱۸ در خلال کمپین «برلین کیپا می‌پوشد»، کیپایی (کلاه سنتی) دست‌ساز به رنگ آلمان نازی به سر کرده بود.


روزنامه‌نگاران درباره این واقعه گزارش‌هایی را منتشر کردند و بدین ترتیب در آوریل (اردیبهشت) همان سال، اداره آموزش پارلمان آلمان به مدرسه ودینگر نامه‌ای ارسال و اعلام کرد که این معلم باید فوراً اخراج شود. آنطور که این اداره بعدها گزارش داد، به این معلم در ۲۰۱۵ نیز به‌خاطر نظریه‌هایش اخطار داده شده بود. با این حال، در آن زمان، نظریات او محتوای ضد یهودی نداشت.


اواسط ۲۰۱۸، دادگاهی برای رسیدگی به این موضوع تشکیل شد. در آن زمان، قاضی دادگاه از این معلم و مسئولان اداره آموزش خواست تا برای توضیحات بیشتر به دادگاه بروند و درباره راه‌حل‌های احتمالی با یکدیگر گفت‌وگو کنند. این در حالی بود که نیکولای نیز به دلیل اخراج از مدرسه و پرداخت نشدن غرامت از اداره آموزش پارلمان شکایت کرده بود.


با این وجود، مسئولان اداره آموزش حاضر به توافق با معلم جوان نشدند، آنها معتقد بودند که این معلم در آینده باعث تحریک دانش‌آموزان خواهد شد. در عین حال، معلم مدرسه ودینگر اعتقاد داشت که تمام ویدئوهای او بر اساس اصول آزادی بیان ساخته شده است.


در حالی که در زمان دادگاه مصالحه، در ژوئن ۲۰۱۸ سالن دادگاه از هواداران معلم پر شده بود، در دادگاه دوم تنها ۴۰ تماشاگر در جلسه حضور داشتند. قاضی آرن بویر سعی کرد تا میان مسئولان اداره آموزش و معلم توافقی صورت گیر. او معتقد بود که برای اینکه دو طرف به توافق برسند، معلم تا پایان ۲۰۱۸ باید از کار کناره‌گیری کند و پس از آن، مسئولان باید به دلیل اخراج این معلم، مبلغ ۲۰ هزار یورو به او پرداخت کنند.


اگر این توافق با موفقیت انجام می‌شد، مشکلات به پایان می‌رسید. با این حال نمایندگان اداره آموزش این توافق را هم نپذیرفتند؛ بنابراین قاضی پس از جلسات مشاوره با نماینده کارگر و کارفرما، بالاخره تصمیم گرفت که معلم را بدون دریافت غرامت از کار اخراج کند. حتی اعتراض معلم جوان نیز پذیرفته نشد. قاضی دادگاه در حکم خود به مسئولیت ویژه جامعه در قبال تاریخ آلمان اشاره و تصریح کرد: حدس و گمان در مورد تعداد کشته‌شدگان هولوکاست درست نیست. آلمان تغییر کرده است و هر اقلیت کوچکی برای جامعه اهمیت دارد.


انتهای پیام/4106/4093/


انتهای پیام/

برچسب ها: نژادپرستی
ارسال نظر