وحدت حوزه و دانشگاه نباید محدود به یک روز شود
علیاعظم خسروی در گفتگو با خبرنگار حوزه اندیشه و کرسیهای آزاداندیشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به برگزاری نشستهای تخصصی با موضوع وحدت حوزه و دانشگاه گفت: با برگزاری سلسله نشستهای تخصصی به دنبال بررسی ضرورت و چگونگی ایجاد وحدت حوزه و دانشگاه هستیم.
وی در ادامه افزود: روز وحدت حوزه و دانشگاه بیست و هفتم آذرماه همزمان با سالروز شهادت، دکتر مفتح، منادی وحدت حوزه و دانشگاه است اما پرداختن به این موضوع و برگزاری نشست یا همایش و یا انجام کار پژوهشی نباید محدود به یک روز باشد.
این استاد دانشگاه در تشریح سخنان خود بیان کرد: وحدت حوزه و دانشگاه پیشنیاز تحقق تمدن شکوهمند اسلامی است که در انتظار آن هستیم است و به دنبال تبیین این موضوع هستیم که در برهه کنونی از شرایط نظام جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی که در چهل سالگی خود قرار دارد، شکل واقعی وحدت حوزه و دانشگاه چگونه باید باشد.
مدیر تربیت پژوهشگر مؤسسه پژوهشی و فرهنگی انقلاب اسلامی عنوان کرد: با نگاه به سیر تاریخی لزوم وحدت حوزه و دانشگاه خواهیم یافت که در زمانهایی دشمنان به دنبال ایجاد نفاق بین این دو نهاد بودند و هدف از وحدت حوزه و دانشگاه جلوگیری از این بود که چگونه تلاش کنیم تا دشمن از این موضوع استفاده نکند و به گونهای نگاه انفعالی و دفاعی داشتیم.
خسروی اضافه کرد: اکنون نیاز داریم تا بررسی کنیم چگونه در راستای یک دیدگاه فعال اتحاد داشته باشند تا حوزههای علمیه و دانشگاهها بتوانند همراه با هم در ساختن آینده انقلاب و نظامی مشارکت کنند که برگرفته از اسلام است که این دیدگاه به تعبیر هوشمندانه امام خمینی(ره) منجر میشود که حوزه و دانشگاه ذوب در یکدیگر شوند.
وی در پایان سخنان خود گفت: گروهی از پژوهشگران را به همت مؤسسه پژوهشی و فرهنگی انقلاب اسلامی وابسته به مرکز حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله خامنهای، جمع کردیم تا به صورت تخصصی پیرامون موضوع وحدت حوزه و دانشگاه کار کنند و به دنبال پیدا کردن راهکارهای واقعی و عملی تحقق وحدت برسیم.
انتهای پیام/4107/4115/پ
انتهای پیام/