صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۵۲ - ۰۱ بهمن ۱۳۹۷
مدیرکل میراث فرهنگی فارس:

فروش الکترونیکی بلیت در مکان‌های تاریخی و فرهنگی فارس آغاز شد

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان فارس از استقرار کیوسک‌های فروش الکترونیکی بلیت در مکان‌های شاخص گردشگری این استان خبر داد.
کد خبر : 353953

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری آنا  از اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان فارس، مصیب امیری اظهار‌ کرد: پروژه فروش الکترونیکی بلیت در مکان‌های تاریخی و فرهنگی، نقش مهمی در جلب رضایت بازدیدکنندگان خواهد داشت.


وی تشریح‌ کرد: این اداره کل از هفت سال گذشته، پیگیری‌های جدی درخصوص اجرای سیستم فروش الکترونیکی بلیت در اماکن گردشگری زیرپوشش خود را آغاز کرد؛ اما به‌دلیل لزوم حذف بلیت‌های کاغذی که اوراق بهادار دولتی محسوب می‌شوند و اجرای حساس و هماهنگی در سطح وزارت اقتصاد و دارایی و سازمان میراث فرهنگی کشور تاکنون به نتیجه نرسیده بود که خوشبختانه ۲۲ آذر امسال این طرح در استان فارس به‌عنوان استان پیشتاز در کشور، عملیاتی شد.


مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان فارس گفت: این پروژه ابتدا به صورت پایلوت در موزه ملی و کاخ‌های سعدآباد، گلستان و نیاوران پیاده‌سازی و پس‌از یک سال بررسی و برطرف‌شدن ایراد در مکان‌های مطرح گردشگری استان فارس اجرایی‌ شد و مقرر است به ترتیب در دیگر استان‌های کشور نیز انجام شود.


امیری با بیان گستردگی ابعاد این طرح و پیاده‌سازی آن در قالب سه فاز ادامه داد: در فاز اول، گیشه‌ها و کیوسک‌های (Stand) فروش بلیت در مجموعه‌های تاریخی-فرهنگی حافظیه و سعدیه، ارگ کریم‌خان زند، حمام‌ وکیل، موزه پارس، نقش رستم و مجموعه جهانی تخت جمشید و پاسارگاد مستقر شده است، در فاز دوم، فروش بلیت از طریق وب‌سایت و نرم‌افزار تلفن‌ همراه امکان‌پذیر می‌شود و در فاز سوم، گیت‌های کنترل تردد متصل به سامانه، برای شناسایی و مکانیزه‌کردن کل فرآیند تهیه بلیت و کنترل ورود بازدید‌کنندگان به مکان‌های گردشگری استقرار  می‌یابد.


وی به مزایای این پروژه نیز اشاره و خاطرنشان کرد: جلوگیری از چاپ بلیت‌های کاغذی رنگی در چاپخانه  مرکزی دولتی  و دشواری‌های انتقال آن به مراکز استان‌ها و شهرستان‌ها، نظارت دقیق بر سیستم فروش و عرضه بلیت، دریافت آمار‌های  به‌روز و  لحظه‌ای، سرعت، سهولت و  حذف صف‌های طولانی تهیه بلیت و راه‌اندازی مراکز فروش بلیت به صورت کاملاً مکانیزه و خودکار از مزایای این طرح است.


انتهای پیام/4117/4103/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر