ایران جنگ احتمالی با رژیم صهیونیستی را قاطعانه پاسخ میدهد
گروه بینالملل خبرگزاری آنا، مجتبی اسماعیلی: بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی هفته گذشته در جمع نمایندگان مجلس این رژیم به سخنرانی پرداخت و با محکوم کردن آزمایش موشکی ایران، گفت: «من پیامی روشن و واضح برای ایران دارم. ما میدانیم شما درحال چهکاری هستید و همچنین میدانیم کجا این کارها را انجام میدهید»!
نخستوزیر رژیم صهیونیستی افزود: «ما برای حفظ امنیت و محافظت از آینده اسرائیل در مقابل ایران، تمام توانمان را بهکار خواهیم بست.»
وی همچنین مدعی شد که ایران خطری بزرگ برای منطقه است و تصریح کرد: «ایران ۴۰ سال است که در حال توسعه توان موشکی خود است و بارها اسرائیل را تهدید به نابودی کرده است.»
از سوی دیگر پایگاه اینترنتی «العربیالجدید» در گزارشی نوشته بود که پس از سفر مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا به غرب آسیا، مهمترین هدف اعلامشده واشنگتن تشکیل ائتلاف منطقهای برای مقابله با ایران بود. پمپئو تصریح کرد که این ائتلاف شامل کشورهای شورای همکاری خلیج فارس بهعلاوه اردن و مصر خواهد بود و این، امتدادی برای سیاست ترامپ در منطقه است که در سفر به ریاض، اعلام کرده بود.
طبق این گزارش، هدف اصلی آمریکا از تشکیل ائتلاف مقابله با افزایش نفوذ ایران در منطقه و راضیکردن برخی دولتهای عربی است که ایران را خطری متوجه خود میدانند؛ اما آمریکا درحال زمینهسازی برای ایجاد فضای مناسبی برای وارد کردن رژیم صهیونیستی در منطقه و آمیختگی آن با دولتهای عربی است.
اعظم وثوقی، پژوهشگر امور بینالملل در گفتگو با خبرنگار حوزه غرب آسیا و محور مقاومت گروه بینالملل خبرگزاری آنا درباره سیاست رژیم صهیونیستی در تقابل با ایران و حملات اخیر این رژیم به مواضع ارتش سوریه در دمشق، گفت: «در مجامع سیاسی هرگاه حملاتی علیه محور مقاومت انجام میشود و حرف از پایگاههای ایران بهمیان میآید، موضوع جنگ احتمالی میان ایران و رژیم صهیونیستی قوت میگیرد. علت این موضوع آن است که امام خمینی (ره)، رهبر کبیر انقلاب اسلامی قریب ۴۰ سال پیش این موضوع را که رژیم صهیونیستی باید از صحنه روزگار محو شود، شعار جمهوری اسلامی ایران قرار دادند».
وی افزود: «این شعار از ۴۰ سال گذشته تاکنون کمرنگ نشده و حتی در عرصه نظامی شدت گرفته است. حضور منطقهای آمریکا، حضوری متکبرانه بوده است و این موضوع را در سخنان دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا میبینیم که محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی را گاو شیرده خطاب کرد».
این پژوهشگر امور بینالملل با بیان اینکه برخی کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس نشان دادهاند که در سیاست خارجی خود تابع آمریکا هستند، تصریح کرد: «تابع بودن این کشورها اختیاری است و نشان میدهد آنها مطیع اوامر آمریکا هستند. این موضوع را میتوان در مقایسه با جمهوری اسلامی ایران و محور مقاومت مطرح کرد».
وی افزود: «جمهوری اسلامی ایران هیچگاه در موضوع لبنان مداخله نکرده و تنها حامی و یاور نیروهای مقاومت بوده است. ایران همچنین در موضوع عربها دخالت نکرده ولی مشارکت و همراهی داشته است ولی ما هرگز نظر خود را به دولت فهیم عراق تحمیل نکردهایم».
اعظم وثوقی گفت: «ما از انصارالله حمایت میکنیم و آنجا را به مردم یمن سپردهایم. در موضوع عراق نیز هرگاه کار به اختلاف و تنش میکشید، حضور سردار قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی باعث تفاهم و اتحاد میان طوایف و گروههای مختلف عراقی شد. درحالیکه آمریکا تلاش میکرد در عراق آتش فتنه برافروزد، سردار سلیمانی باعث ایجاد اتحاد میان مردم این کشور شد».
این پژوهشگر امور بینالملل گفت: «امام خامنهای زمانی که عراق اشغال شده بود و صدام سقوط کرد، سخنانی کلیدی مطرح کردند و گفتند که ما بهدنبال عزتمندی دولتهای منطقه ازجمله عراق هستیم. اکنون در عمل دیدیم که نخواستهایم بر کشورهای منطقه سلطه داشته باشیم و بر آنها حکومت کنیم. با توجه به همه این عوامل باید بگویم انقلاب اسلامی و رهبر انقلاب بر این باورند که فلسطین را فلسطینیان آزاد میکنند همانگونه که عراق را جوانان عراقی، لبنان را حزبالله و سوریه را جوانان سوری آزاد کردند».
وی افزود: «نکته کلیدی این است که ایران در همه این پیروزیها در کنار ملتهای عراق، لبنان و سوریه بوده است. اگر احیاناً میان ایران و رژیم صهیونیستی جنگی رخ دهد، آن جنگ، جنگی است که صهیونیستها به راه انداختهاند و ایران پاسخ آن را با قاطعیت میدهد و این با قوانین بینالمللی مطابق است؛ جنگ بزرگی که به آزادی فلسطین منجر میشود و این پیروزی بهوسیله فلسطینیان خواهد بود».
انتهای پیام/4033/
انتهای پیام/