صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۳۸ - ۲۷ دی ۱۳۹۷
آقایی:

چابهار هاب صادراتی قیر می‌شود

مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان گفت: بخشی از قیر صادراتی ایران با توسعه زیرساخت‌های مناسب از بندر چابهار صادر می‌شود.
کد خبر : 353101

به گزارش حوزه راه و شهرسازی گروه اقتصادی خبرگزاری آنا از سازمان بنادر و دریانوردی، بهروز آقایی در همایش بازرگانی-نفتی که با حضور صادرکنندگان، مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان قیر در بندر چابهار برگزار شد، اظهار کرد: بندر چابهار امروز بندری بدون محدویت است؛ راهبرد توسعه بندر چابهار با توجه به موقعیت استراتژیک و نزدیکی این بندر به بازارها و مسیرهای تجارت بین‌المللی، افزایش سهم تجارت دریایی ایران، رقابت‌پذیری کالاهای صادراتی و کاهش هزینه کالاهای وارداتی بوده است.


وی افزود: حدود یک میلیارد دلار صرف توسعه فاز اول این بندر چابهار شده و از زمان افتتاح فاز اول در آذرماه گذشته توسط رئیس‌جمهور، شاهد جهشی بلند در صادرات و درخواست سرمایه‌گذاری در این بندر بودیم به‌گونه‌ای که در 9ماهه گذشته 62 درصد رشد عملیاتی تخلیه و بارگیری کالاهای نفتی ثبت شده است.


مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: بندر چابهار موقعیتی ویژه برای صادرات کالاهای نفتی و به‌ویژه قیر صادراتی ایران دارد؛ ازاین‌رو با یک شرکت تولیدکننده و صادرکننده قیر به تفاهم رسیدیم و این شرکت به‌زودی عملیات احداث زیرساخت‌های قیر صادراتی خود را در بندر چابهار شروع می‌کند.


آقایی گفت: با آنکه ایران بزرگ‌ترین تولیدکننده و صادرکننده قیر خاورمیانه است و با آنکه تقاضای زیادی در بازارهای بین‌المللی برای قیر موجود است اما تنها کمتر از 20 درصد بازار قیر آسیا و کمتر از 10 درصد بازار قیر دنیا از آن ایران است که امیدواریم بتوانیم با توجه به نزدیکی این بندر به بازارها و مسیرهای اصلی تجارت بین‌المللی که قیمت تمام‌شده حمل‌ونقل را کاهش می‌دهد و صادرات را رقابت‌پذیر می‌کند، بخش مهمی از قیر صادراتی ایران را از راه این بندر صادر کنیم و از بازار قیر آسیا و جهان سهم‌خواهی کنیم.


مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: با توجه به اتصال ریلی چابهار که مهم‌ترین پارامتر پس‌کرانه‌ای و مکمل توسعه بندر است، امیدواریم به یک هاب صادراتی قیر ایران تبدیل شویم.


انتهای پیام/4094/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر