صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۳۱ - ۲۷ دی ۱۳۹۷
صدیقی:

 ۵۷۰ میلیارد ریال یارانه برای ساخت خوابگاه‌ها پرداخت خواهد شد

رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: با کمک اعتبارات بانکی یک‌هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال تسهیلات برای تأسیس خوابگاه‌های دانشجویی در نظر گرفته‌شده است.
کد خبر : 353076

به گزارش خبرنگار حوزه صنفی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، مجتبی صدیقی در آیین افتتاح خوابگاه دانشجویی دخترانه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: امیدواریم نهضتی که در همیاری و همکاری خیرین در وزارت علوم ایجادشده ادامه دار باشد.


معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در ادامه سخنان خود اظهار کرد: کمبود امکانات رفاهی ازجمله خوابگاه نباید باعث شود استعدادها و نخبه‌ها نتوانند از تحصیلات عالی بهره‌مند شوند.


وی اعلام کرد: یک‌هزارو ۳۰۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات بانکی برای ساخت خوابگاه‌های دانشجویی در نظر گرفته‌شده است که ۵۷۰ میلیارد ریال، سود این تسهیلات توسط وزارت علوم پرداخت خواهد شد.


صدیقی افزود: عدالت آموزش عالی ایجاب می‌کند که هر فردی در سطح کشور بتواند در هر دانشگاهی که می‌تواند و می‌خواهد ادامه تحصیل دهد و نباید استعدادهای علمی کشور به‌دلیل کمبود امکانات رفاهی از ادامه تحصیل بازمانند.


رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم خاطرنشان کرد: این وظیفه ما است که امکانات مورد نیاز آموزشی و رفاهی لازم برای تحصیلات عالی جوانان کشور را فراهم کنیم.


وی اذعان کرد: یکی از سیاست‌های غلط سال‌های گذشته بحث بومی‌گزینی دانشگاه‌ها بود که با این کار به‌دنبال حل بعضی از مشکل‌ها از جمله مشکل کمبود خوابگاه بودند اما این سیاست از عدالت آموزشی فاصله داشت.


صدیقی ادامه داد: بومی گزینی نه تنها کمکی به رفع کمبودهای موجود نداشت بلکه امکان ایجاد گفتگوی مؤثر و مفید بین اقوام را که از تمام نقاط کشور در دانشگاه‌ها جمع می‌شدند و در فضای خوابگاه با هم در تعامل بودند را نیز سلب می‌کند.


معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری عنوان کرد: براساس برنامه ششم توسعه موظف هستیم ظرفیت خوابگاه‌های مجردی را 70 الی 75 هزار نفر افزایش دهیم اما در بحث خوابگاه‌های متأهلی کمتر کار شده و باید این کمبود را جبران کنیم؛ یکی از اهدافی که سازمان امور دانشجویان دارد، ایجاد 200 خوابگاه در سراسر کشور است و برای رسیدن به این هدف نیازمند کمک خیّرین هستیم.


وی تاکید کرد: دانشگاه‌ها اکنون دانشجویان خود را در خوابگاه‌ها اسکان داده‌اند اما این نحوه اسکان استاندارد نیست و باید به‌دنبال افزایش کیفیت خوابگاه‌ها نیز باشیم.


صدیقی در پایان سخنان خود گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مدت سه سال خوابگاه‌های رتبه پنج خود را بهبود داده و اکنون براساس اعلام ریاست دانشگاه تمام این خوابگاه‌ها رتبه‌های سه و بالاتر دارند.


انتهای پیام/4108/


انتهای پیام/

ارسال نظر