صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۴۲ - ۲۶ بهمن ۱۳۹۳
در گفت‌و‌گو با آنا بررسی شد؛

علت سرفه‌های مکرر شبانه چیست؟

یک متخصص بیماری‌های ریوی به بررسی علت سرفه‌های مکرر شبانه پرداخت و گفت: تداوم سرفه بیش از 4 هفته نیاز به پیگیری و مراجعه به پزشک دارد.
کد خبر : 3527

دکتر اردا کیانی در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا درباره علت تشدید سرفه‌های شبانه در افرادی که زمینه ابتلا به هیچ گونه بیماری زمینه‌ای را ندارند گفت: علت سرفه‌های مزمن شبانه به سه دسته عمده از قبیل سینوزیت و ترشحات پشت حلق، ریفلاکس معده(بازگشت اسید معده) و بیماری‌های انسدادی ریه مانند COPD و آسم تقسیم بندی می‌شود.


وی با بیان اینکه تداوم سرفه بیش از 4 هفته نیاز به پیگیری و مراجعه به پزشک دارد عنوان کرد: بیماری‌های سیوزیت و ترشحات پشت حلق و ریفلاکس معده جزو عمده‌ترین دلایل سرفه‌های شبانه هستند بنابراین به افراد توصیه می‌شود اگر سرفه‌های شبانه آنها بیش از 4 هفته به طول انجامید حتما جهت عکس و رادیوگرافی از سینه و ریه به پزشک مراجعه کنند.


این متخصص بیماری‌های ریوی در ادامه افزود: هنگامی که افراد دچار سرفه‌های شبانه شدند می‌توانند با مصرف برخی درمان‌های خانگی مانند آویشن و عطر پیچک سمی، شربت ضد سرفه، انجام بخور و کاهش میزان مصرف غذاهای شبانه به بهبود سرفه‌های شبانه کمک کنند.


وی با توجه به افرادی که با بیماری‌های زمینه‌ای مانند آنفلوآنزا و سرماخوردگی دچار سرفه‌های شبانه می‌شوند گفت: سرفه‌های شبانه در این افراد ایجاد عارضه می‌کند برای مثال ممکن است فرد دچار فتق، شکستگی دنده، بی‌اختیاری ادرار، خونریزی و ... شوند که به این افراد هشدار داده می‌شود سرفه‌های شبانه را جدی بگیرند و جهت پیشگیری از بروز عارضه به پزشک مراجعه کنند.




انتهای پیام/

ارسال نظر