صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۱۰ - ۰۳ شهريور ۱۳۹۴
از سوی پزشکی قانونی اعلام شد

افزایش 15 درصدی متقاضیان سقط درمانی/ مراجعه بیش از سه هزار نفر در چهار ماه

در چهار ماهه نخست سال جاری آمار متقاضیان سقط درمانی مراجعه کننده به مراکز پزشکی قانونی کشور با رشد 15 درصدی مواجه بود. این آمار از دو هزار و 683 متقاضی در چهار ماهه نخست سال گذشته به سه هزار و 85 نفر در مدت مشابه امسال رسیده‌ است.
کد خبر : 35269

به گزارش گروه اجتماعی آنا به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان پزشکی قانونی کشور، در چهار ماهه ابتدایی امسال سه هزار و 85 متقاضی دریافت مجوز سقط درمانی به مراکز پزشکی قانونی مراجعه کردند که از این تعداد دو هزار و 296 مورد به صدور مجوز، 577 مورد به عدم صدور مجوز و 212 مورد نیز به عدم پیگیری از سوی مراجعه کننده منجر شد.


ارایه مجوز به 74.4 درصد مراجعان


بر اساس آمارهای موجود در این مدت 74.4 درصد از مراجعین مجوز سقط درمانی را دریافت کرده‌اند و به بیان دیگر شرایط لازم را برای سقط جنین درمانی داشته‌اند.


در چهار ماهه نخست امسال برای دو هزار و 296 نفر از مراجعین مجوز سقط جنین درمانی صادر شده‌ است، این آمار در مقایسه با مدت مشابه سال قبل که تعداد مجوزهای صادر شده یک هزار و 940 مورد بود، 18.4 درصد افزایش داشته است.


همچنین در این مدت همچنین استان‌های تهران با 649، خراسان رضوی با 262 و فارس با 221 بیشترین و استان‌های سمنان با چهار، چهارمحال و بختیاری با 20 و کهگیلویه و بویراحمد و بوشهر هر کدام با 29 مورد کمترین آمار متقاضیان (مراجعان) دریافت مجوز سقط درمانی را داشته‌اند.
تأکید بر مراجعه به موقع متقاضیان سقط درمانی به پزشکی قانونی


یکی از مهمترین شروط صدور مجوز سقط درمانی در پزشکی قانونی سن بارداری است که بر اساس قانون باید قبل از چهار ماهگی (ولوج روح در جنین) و یا پیش از 19 هفتگی بر اساس سونوگرافی‌های معتبر دوره‌ای باشد. در صورتی که مادر مهم‌ترین شرط که همان سن بارداری کمتر از 19 هفته است را داشته باشد، موارد دیگر یعنی وجود ناهنجاری در جنین که موجب حرج مادر شود و یا بیماری مادر که ادامه بارداری را برای او با خطر جانی توأم می سازد، مورد بررسی قرار می‌گیرد. همچنین باید توجه داشت که همه ناهنجاری‌های جنینی موجب صدور مجوز سقط درمانی نمی‌شود و تنها ناهنجاری‌هایی که موجب حرج مادر باشد و این موضوع به تأیید سه پزشک متخصص و معتمد برسد، یکی از شروط صدور مجوز سقط درمانی خواهد بود.


انتهای پیام/

ارسال نظر