مشکلات جامعه را با فناوریهای نوین حل کنیم
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از لاهیجان، کامراد خوشحالرودپشتی عصر امروز در نشست تخصصی سیستم هوشمند ارزیابی کیفی برگ سبز چای که در دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان برگزار شد اظهار کرد: بقای دانشگاه در حل مشکلات جامعه است و یکی از اهداف این دانشگاه استفاده از ظرفیت عظیم دانشکده فنی و مهندسی واحد جهت بهبود فرایندهای مرتبط با جامعه گیلان بهخصوص درزمینهٔ کشاورزی است .
عضو هیئت علمی و سرپرست مرکز تحقیقات ICT دکتر حسابی دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان افزود: یکی از مشکلات امروز صنعت چای دستهبندی این محصول بهصورت دستی است و اگر بتوان از علوم مهندسی همانند هوشمصنوعی برای جداسازی و طبقهبندی کیفی چای استفاده کرد اجرای عدالت در پرداختها و توسعه منابع زیادتر خواهد شد و کشاورزان چایکار به ایجاد محصولات باکیفیتتر ترغیب خواهند شد.
در ادامه مدیرعامل صندوق حمایت از صنعت چای کشور، لاهیجان را پایتخت چای ایران نامید و ادامه داد: یکی از اهداف صندوق، همکاری با مراکز تحقیقاتی است.
محمدرضا طاهرزاده افزود: دانشگاهها باید در زمینهٔ فراوری محصولات چای و ایجاد ارزشافزوده از محصولات جانبی کمک کنند و باید بتوانیم برای چایکاران درآمدهای جانبی ایجاد کنیم و صندوق از طرحهای استادان دانشگاه در این خصوص حمایت میکند.
در ادامه این نشست تخصصی، سیدعبدالله میرحسینیمقدم، مشاور صندوق و سازمان چای، طبقهبندی انسانی و دستی برگ سبز چای را یکی از معضلات امروز این صنعت ذکر کرد و ادامه داد: گروهبندی چای بهصورت دستی دارای مشکلاتی است، در صورت خودکار شدن، تحولی در صنعت چای ایجاد خواهد شد و کشاورزان ترغیب به تولید محصولات بهتر می شوند.
انتهای پیام/4117/ 4122/
انتهای پیام/