بسیاری از بیمارستانهای کشور فاقد آزمایشگاههای میکروبشناسی هستند
به گزارش گروه اجتماعی آنا، محمد مهدی فیض آبادی رئیس شانزدهمین کنگره بینالمللی میکروبشناسی در ابتدای مراسم ضمن اعلام برنامههای این کنگره گفت: کنگره امسال تفاوتهای محسوسی با کنگرههای سالهای گذشته دارد و پنلهای تخصصی با نظرات کارگروهها شکل گرفته است و در این خصوص همکاری بسیار خوبی با شرکت آب و فاضلاب، بهداری کل ناجا و 12 بیمارستان فعال در این حوزه در جریان است.
وی ادامه داد: باید نقش کارکردهای میکروبشناسی پررنگتر باشد و ارتباط انجمن با مراکز تخصصی مرتبط افزایش پیدا کند، همچنین در بحث آموزشی، مشکلات بسیار زیادی داریم و با وجود تعداد بالای فارغ التحصیلان این رشته جایگاه مناسبی برای این افراد پیش بینی نشده است و خلأ به کارگیری میکروبشناسان در بسیاری از حوزهها احساس میشود.
فیضآبادی ادامه داد: هنوز آزمایشگاههای میکروبشناسی در بسیاری از بیمارستانها شکل نگرفته است و جای بسیاری از روشهای مدرن تشخیص طبی در مراکز درمانی خالی است.
در ادامه این مراسم، حسن شجاعی دبیر اجرایی کنگره به طرح مباحث این کنگره پرداخت و گفت: زمینههای جدیدی در حال بحث و بررسی قرار دارد که در کنگرههای گذشته به صورت اختصاصی به آن پرداخته نشده بود. میکروبشناسی آب و فاضلاب و بیماریهای نوپدید از محورهای مهم بحث و تبادلنظر در جریان این کنگره خواهد بود.
وی ادامه داد: همچنین میکروبشناسی موارد خاص و پزشکی انتظامی از مباحث دیگری است که به صورت علمی و تخصصی بر روی آن متمرکز خواهیم شد.
بر اساس گزارش آنا، شانزدهمین کنگره بینالمللی میکروبشناسی ایران 3 تا 5 شهریورماه در سالن همایشهای ابوریحان دانشگاه شهید بهشتی در حال برگزاری است.
انتهای پیام/