صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۳۲ - ۲۶ بهمن ۱۳۹۳

شورای همکاری خلیج‌فارس: سازمان ملل در یمن دخالت نظامی کند

وزرای امورخارجه کشورهای عربی حاشیه خلیج‌فارس از شورای امنیت خواستند تا طبق فصل هفتم منشور سازمان ملل متحد، اقدام به دخالت نظامی در یمن کند.
کد خبر : 3516

به‌گزارش خبرنگار گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا به‌نقل از خبرگزاری رسمی عربستان، شورای همکاری خلیج‌فارس با انتشار بیانیه‌ای پس از نشست اضطراری وزرای امور خارجه اعلام کرد: شورای امنیت سازمان ملل متحد باید با استفاده از دخالت نظامی یا برقراری تحریم‌های اقتصادی، بحران سیاسی جاری در یمن را حل کند.


براساس این گزارش، کشورهای عضو شورای همکاری خلیج‌فارس با «کودتا» خواندن انقلاب حوثی‌ها در یمن، قدرت گرفتن حوثی‌ها در این کشور را تهدیدی برای امنیت و ثبات خود دانستند و مدعی شدند که شیعیان حوثی از پشتیبانی ایران برخوردارند.


این ادعا در حالی مطرح می‌شود که تاکنون مقام‌های ایرانی و حوثی‌ها آن را رد کرده‌اند.


از ماه ژانویه که رئیس‌جمهوری و دولت یمن در واکنش به اعتراضات مردم و حوثی‌ها از قدرت کناره‌گیری کردند، این جنبش شیعی امور پایتخت را در دست گرفته است.


در این راستا، روز گذشته (شنبه) برخی کشورها سفارتخانه‌های خود در صنعا را به دلیل «ناامنی» تعطیل کردند. تاکنون شکار کشورهایی که سفارتخانه‌های خود در صنعا را تعطیل کرده‌اند به ۱۴ کشور رسیده است. همچنین هیئت‌های دیپلماتیک 5 کشور عرب حاشیه خلیج‌فارس همچون عربستان، بحرین، قطر، کویت و امارات صنعا را ترک کرده‌اند.


حوثی‌ها پس از انحلال پارلمان یمن و تشکیل شورای ریاست‌جمهوری، از تهیه پیش‌نویس قانون اساسی جدیدی برای اداره امور کشور سخن گفته‌اند.


نشست وزرای امورخارجه کشورهای عضو شورای همکاری خلیج‌فارس در حالی روز گذشته در ریاض برگزار شد که قرار است امروز یکشنبه اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد برای بررسی موضوع یمن و صدور قطعنامه تشکیل جلسه دهند.


در پیش‌نویس قطعنامه شورای امنیت از حوثی‌ها خواسته شده است تا «فورا و بدون قید و شرط» از ادارات دولتی خارج شوند، «عبد ربه منصور هادی» رئیس‌جمهوری برکنارشده و اعضای کابینه را آزاد و با حسن‌نیت در مذاکرات آشتی به رهبری سازمان ملل شرکت کنند.


انتهای پیام/

ارسال نظر