صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۲۳ - ۲۲ دی ۱۳۹۷

ادامه نشست خبری رئیس پیام نور//////////

/////////////////
کد خبر : 351467

وی با اشاره به اقدامات فرهنگی اجرا شده در دانشگاه پیام نور عنوان کرد: 2 هزار و 100 انجمن فرهنگی، یک هزار و 600 کانون فرهنگی و 314 نشریه در دانشگاه پیام نور فعالیت می‌کنند که نشان از عمق فعالیت‌های فرهنگی در دانشگاه پیام نور است و این موضوع را می‌رساند که دانشگاه پیام نور در مباحث فرهنگی پیشتاز بوده است.


زمانی ضمن اشاره به این مطلب که سال گذشته 120 کرسی آزاداندیشی در دانشگاه پیام نور برگزار شده، یادآور شد: برپایی کرسی‌های آزاداندیشی و همچنین 51 کارگاه نشریات دانشجویی، همچنین برگزاری گرامیداشت‌ها و مناسبت‌های مختلف از جمله برنامه‌های دانشگاه پیام نور است که در حوزه فرهنگی اهمیت دارد.


رئیس دانشگاه پیام نور خاطرنشان کرد: درخصوص اساتید و کارکنان پیمانی مشروط و همچنین دستیار علمی که تعدادشان 900 نفر بوده است نیز باید گفت: از سال 88 تا 92 این تعداد جذب دانشگاه شدند که باید کارشان نیز آن سال‌ها انجام می‌گرفت اما تا امروز کار جذب این افراد ادامه‌دار شده و تنها 250 نفر در نوبت هیئت مرکزی جذب هستند به‌طوری‌که کار انجام نشده‌ای درخصوص این افراد وجود ندارد.


این مسئول با بیان اینکه اعتقاد این دانشگاه به حذف آزمون‌های کاغذی است، افزود: به‌شدت به حذف آزمون‌های کاغذی معتقد هستیم و باید این مسئله هر چه سریع‌تر انجام شود. به‌طوری که سال گذشته 140 هزار آزمون نفر الکترونیکی اضافه شده و سعی بر این است تا در چند سال آینده آزمون‌های کاغذی به‌طور کلی حذف شود.


زمانی خاطرنشان کرد: سالانه از 3 میلیون آزمون در هر ترم، 100 تا 200 هزار آزمون‌نفر به شکل الکترونیکی انجام می‌شود که رقم مناسبی است.


وی ادامه داد: موضوع ادغام پیام نور با دانشگاه فنی حرفه‌ای نیز مطرح نیست بلکه بحث ساماندهی دانشگاه برای رشد و توسعه در نظر گرفته شده. همچنین در حوزه اجرای تفاهم‌نامه نیز با بخشی از وزارت آموزش و پرورش که مسئولیت ساماندهی مدارس غیردولتی را برعهده دارد، تفاهم‌نامه‌ای به امضا رسیده که دانشگاه پیام نور بتواند هم تولید محتوا داشته و هم با آموزش ضمن خدمت، مسائل و موارد مورد نیاز در این حوزه احصا کند.


رئیس دانشگاه پیام نور یادآور شد: نزدیک به 40 نمایندگی دانشگاه پیام نور در خارج از کشور به‌صورت نمایندگی و مرکز وجود دارد که از این تعداد، 38 مورد آن فعال است و در حوزه ارتباط صنعت با دانشگاه نیز مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت. البته دبیرخانه‌ها نیز در این حوزه تشکیل شده تا اطلاعات زمینه برای ساماندهی مراکز پیام‌نور ایجاد شود.


زمانی به همکاری دانشگاه پیام نور با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و همچنین فنی و حرفه‌ای اشاره کرده و یادآور شد: برای ساماندهی بخش‌های مختلف دانشگاه پیام نور درحال همکاری هستیم و این ساماندهی و همکاری به‌معنی ادغام یا تغییر جهت حرکت نیست.


رئیس دانشگاه پیام نور خاطرنشان کرد: تا امروز هیچ گامی برای منطقه‌ای شدن برنداشته‌ایم ولی به‌دنبال بهترین روش برای تمرکززدایی از سازمان مرکزی هستیم تا به کیفی‌سازی و رشد سطح دانشگاه دست پیدا کنیم.


انتهای پیام/4123/


انتهای پیام/

ارسال نظر