صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۶:۰۲ - ۲۱ دی ۱۳۹۷
اسماعیلی‌آبدر در گفتگو با آنا:

نوشدارو پس از مرگ سهراب نباشیم/ بحران آب کشور را جدی بگیریم

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بردسیر گفت: همواره ثابت کرده‌ایم که فقط نوشداروی پس از مرگ سهراب باشیم. تا بحران آب شدت پیدا نکرده باید به فکر باشیم.
کد خبر : 350901

عبدالله اسماعیلی‌آبدر در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در خصوص بحران آب و خطر بسیار جدی خشکسالی در برخی مناطق کشور اظهار کرد: متأسفانه بحران آب در کشور ما بسیار جدی شده و برای حل این بحران باید قدری تعار‌ف‌ها و ملاحظات کنار گذاشته شود و بسیاری از مسئولان مرتبط با حوزه آب را زیر تیغ تند نقد قرار داد و انتقاد بیشتری از آنان داشت؛ چراکه بحران آب بیش از آنچه گفته می‌شود، خطرآفرین‌تر است و تمدن ایرانی را در معرض تهدید بسیار جدی قرار داده است.


راه‌حل کم‌آبی کرمان، انتقال آب از اصفهان نیست


وی افزود: راه‌حل کم‌آبی استان کرمان، انتقال آب از استان اصفهان نیست؛ بلکه راه‌حل مناسب این است که در بخش کشاورزی انقلاب و دگرگونی اساسی صورت بگیرد و مسئولان به صورت جدی به موضوع شیرین‌سازی آب یا نمک‌زدایی با استفاده از ورود دستگاه‌های آن و ایجاد کارخانه‌های شیرین‌سازی آب اقدام کنند. در این خصوص باید حتی از تجربه کشورهای با تجربه بسیار زیاد استفاده کرد، کشورهایی هستند که در زمینه حل بحران آب و بخش کشاورزی گام‌های بسیار مؤثری را برداشته‌اند که باید بدون توجه به ملاحظات سیاسی از دانش آنها استفاده کرد.


عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بردسیر ادامه داد: متأسفانه ما همیشه ثابت کرده‌ایم که فقط می‌توانیم نوشداروی پس از مرگ سهراب باشیم، نمونه بارز آن اتفاقات تلخ اخیر در کشور بود که پس از وقوع این رخدادها، تازه به فکر چاره افتادیم و اقدام به استفاده از دستگاه‌ها و لوازم مورد نیاز کردیم، در صورتی که اگر همین هزینه کنونی یا حتی کمتر از آن را سال‌ها پیش کرده بودیم، ممکن بود چنین اتفاقی هرگز رخ ندهد.



وی یادآور شد: بسیار بدتر از این اتفاق در آینده نزدیک در بخش آب، آن هم به صورت گسترده در سراسر کشور در حال رخ دادن است و هدردادن هر لحظه نیز ممکن است موجب یک عمر پشیمانی و گرفتاری شود و حتی خدای ناکرده کشور ما را دچار یک بی‌نظمی داخلی کند.


اسماعیلی‌آبدر اظهار کرد: بحران آب بسیار جدی‌تر از آن چیزی است که جامعه و مسئولان در نظر دارند و این بحران و بحران محیط زیست در حال نابودکردن کشور ماست و خطر قحطی و خشکسالی در آینده نزدیک بسیار محتمل است.


عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بردسیر گفت: مسئولان با اقدامات نادرست خود نه‌تنها بحران آبی و زیست‌محیطی را تشدید کرده‌اند؛ بلکه موجب کوچ بسیاری از مردم از مناطق خودشان به شهرها، استان‌ها و مناطق پرآب شده‌اند، در صورتی که بهترین مکان برای زندگی افراد، وطن، شهر و سرزمین مادری‌شان است و مسئولان باید به جای اقدام‌های بی‌مورد مانند انتقال آب، چاره‌اندیشی مناسبی داشته باشند.


انتهای پیام/4078/4103/


انتهای پیام/

ارسال نظر