صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

واکنش آیت‌الله مکارم به یک فتوای جنجالی در شبکه‌های اجتماعی

یکی از مراجع تقلید درخصوص یک فتوای جنجالی در شبکه‌های اجتماعی واکنش نشان داد.
کد خبر : 350874

به گزارش خبرنگار حوزه معارف اسلامی گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی از مراجع تقلید صبح امروز در درس خارج فقه خود در مسجد اعظم درخصوص یک فتوای جنجالی در شبکه‌های اجتماعی واکنش نشان داد و گفت: در روزهای اخیر یک حکم شرعی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است که هرگز واقعیت بیرونی ندارد و مورد تأیید ما نیست.


وی افزود: آورده‌اند که شیر دادن یک زن به نوه خود باعث حرام شدن ارتباط دختر و دامادش می‌شود. درخصوص این مسئله مطالعات زیادی انجام داده‌ایم و به نتیجه‌ای که رسیدیم این است که هرگز موجب حرمت ابدی نمی‌شود و ادله قانع‌کننده‌ای برای حرمت ابدی نداریم. به‌عبارتی مطلقاً حرام نیست.


این مرجع تقلید تصریح کرد: البته این فتوا تازگی ندارد و برخی با جنجال‌آفرینی خواسته‌اند آن را به مراجع تقلید انتساب بدهند.


گفتنی است در روزهای اخیر در شبکه‌های اجتماعی مطلبی با این عنوان که «شیر دادن یک زن به نوه خود باعث حرام شدن ارتباط دختر و دامادش شد.» منتشر شده است. در توضیح این مطلب آمده است: چندی پیش زوج جوانی که کمتر از پنج سال از زندگی مشترک‌شان گذشته بود و تنها سه ماه از تولد اولین فرزندشان می‌گذشت، عازم سفر حج می‌شوند و نوزاد سه ماهه خود را به مادربزرگ می‌سپارند که تا زمان بازگشت مادر و پدر از نوه خود مراقبت کند. مادربزرگ که خود او نیز صاحب فرزند نوزادی بوده است، از نوه خود مراقبت می‌کند و در این مدت هم‌زمان به نوه‌اش نیز شیر می‌دهد. حدود بیش از یک ماه این فرزند نزد مادربزرگ شیر می‌خورد. شیردهی مادر بزرگ به نوه‌اش باعث شده تا دختر و دامادش برای او حرام ابدی شود. این در حالی است که این فتوا را آیت‌الله مکارم شیرازی امروز رد کرد و آن را مطابق با موازین شرعی ندانست.


انتهای پیام/4090/ن


انتهای پیام/

ارسال نظر