روزه در جبهه با تن مجروح
به گزارش خبرنگار حوزه حماسه و مقاومت گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، شهید رستمعلی نوری در مهرماه ۱۳۳۵ در روستای ناوه از توابع بخش گرمخان شهرستان بجنورد به دنیا آمد.
وی در هشت سالگی توانست قرآن را بخواند. در ۱۲ سالگی با قواعد تجويدی قرآن آشنا شد و در همان سنين نوحه و مصيبتخوانی ائمه اطهار را نيز فراگرفت. رستمعلی در سال ۱۳۵۳ به سربازی رفت. دو سال خدمت سربازی را در شرايط بسيار سختی در تهران گذراند. در بازگشت به زادگاهش، در تظاهرات مردم بجنورد علیه رژیم شاه حضوری فعالانه داشت.
با پیروزی انقلاب اسلامی و شروع جنگ تحمیلی، به عضويت سپاه درآمد به مناطق عملیاتی رفت. این شهید بزرگوار جز مرخصیهای کوتاهمدت و پراکنده، حدود هشت سال در جبهههای نبرد حق علیه باطل حضوری فعالانه داشت. در طول این مدت چندین بار مجروح و شیمیایی شد.
شهید رستمعلی نوری سرانجام در سال ۱۳۷۰ بر اثر یک سانحه رانندگی به شدت مجروح شد و پس از انتقال به بیمارستان بر اثر عوارض مجروحیت شیمیایی به شهادت رسید.
قربان علوی از همرزمان شهید نوری از این شهید بزرگوار میگوید:
آن سال ماه رمضان در فصل گرم تابستان بود. شهید نوری با وجود جراحت و تنگی نفسی که داشت روزههای خود را میگرفت. به ايشان گفتيم با این اوضاع و احوال، گرفتن روزه شما را بیشتر بيمار و ضعيف میکند؛ پس روزه نگیرید؛ ولی او گفت شاید فرصتی برای ادای آن پیش نیاید.
روزی حال ایشان خیلی وخیم شد و او را به بیمارستان امام حسین (ع) در پشت جبهه رساندیم تا تحت معالجه قرار گیرند. بعد از چند روز همراه برادر بزرگوار شهید و یکی دیگر از رزمندگان به عیادتشان رفتیم. علی با دیدن ما نه تنها خوشحال شد بلکه از ما خواست تا هر چه سریعتر به خط برگردیم. او میگفت جبهه مهمتر از من است جبهه به شماها نیاز بیشتری دارد. برگردید من هم تا ساعتی دیگر مرخص میشوم و به جبهه میآیم.
از او خواستیم تا برای مداوای بیشتر و بهبودی کامل مدتی در بیمارستان بماند ولی ایشان قبول نکرد و بعد از ساعتی به خط بازگشت.
انتهای پایم/4104/ن
انتهای پیام/