صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۰۵ - ۰۲ شهريور ۱۳۹۴

چهارمین شماره از نشریه اقتصادی «تصمیم» منتشر شد

چهارمین شماره از نشریه اقتصادی «تصمیم» با مطالبی همچون «شهرک صنعتی یا بیابان بایر؟»، «بانک مرکزی به دنبال کریدور نرخ ارز»، «خط قرمز خشکسالی در یزد»، «شهرک‌های صنعتی چین در جهان»، «روند بهبود اقتصاد ایران از نیمه دوم» و گفت‌وگویی اختصاصی با وزیر ارشاد منتشر شد.
کد خبر : 35056

به گزارش گروه فرهنگی آنا، در چهارمین شماره از نشریه اقتصادی «تصمیم»، مشکلات فرهنگ و اقتصاد در گفت‌وگو با علی جنتی؛ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مورد بررسی قرار گرفته است: «اگر در حوزه اقتصاد و فرهنگ سرمایه‌گذاری شود، ارزش‌افزوده بالایی دارد و در تولید ناخالص ملی و صادرات نقش بسیار مهمی ایفا می‌کند. هرچند که در دو سال اخیر اقداماتی را در جهت حمایت از هنرمندان و عرصه‌های فرهنگی انجام دادیم اما کافی نیست و باید تلاش بیشتری صورت گیرد. در سال ۲۰۱۴ حجم مبادلات صنایع فرهنگی در دنیا ۸۲۰ میلیارد دلار بوده که متاسفانه در این زمینه سهم اندکی داریم که باید اقدامات لازم صورت بگیرد و از این محل به درآمد قابل توجهی در جهت بهبود شرایط اقتصادی کشور برسیم.»


علی پاکزاد، مدیرمسئول «تصمیم» نیز در سرمقاله خود نوشته است: «در آستانه هفته دولت و پایان دومین سال فعالیت دولت یازدهم، خاطره‌ای در ذهنم جرقه زد، خاطره را بی‌نام و تاریخ ذکر می‌کنم که نه کاربرد سیاسی داشته باشد و نه کسی را در معرض تخریب قرار دهد، تنها قصدم تداعی معانی است و عبرت. و اما خاطره، چند سالی قبل‌تر جوان‌تر بودم و خبرنگار حوزه دولت و یکی از میهمانان جلسات دوره‌ای سخنگو با رسانه‌ها، همین روز‌ها بود، دولت وقت در آستانه دومین هفته بزرگداشت خود. دیر رسیدم؛ حیاط خالی بود از وزراء و من عجله داشتم برای رسیدن به نشست سخنگو، تا حداقل دست خالی به روزنامه برنگردم.



هنوز فاصله سنگ فرش حیاط تا ساختمان سفید را طی نکرده بودم که دیدم مرد محجوب دولت پله‌های کم شیب کاخ را شمرده شمرده پایین می‌آید. چند وقتی بود که خبر استعفایش دهان به دهان می‌شد و کمتر هم به جلسات دولت می‌آمد. آن روز هم برای رو در رو نشدن با رسانه‌ها دیر‌تر از دیگران پا به حیاط دولت گذاشته بود و با من مواجه شد. مرا می‌شناخت، آشنای خانواده بود و همیشه به منِ تازه خبرنگار لطف داشت، پرسیدم دکتر خبر درست است؟ تکذیب کرد. شیطنت کردم و پرسیدم اگر درست نیست پس چرا اینقدر گرفته‌اید؟ چرا کمتر در جلسات هیات دولت حاضر می‌شوید؟ گفت کمی ناخوش احوالم، اما نیامدنم بیشتر از سر مشغله و نگرانی است، یک سال بیشتر فرصت ندارم تا حداقل به کار‌ها سرو سامانی بدهم. گفتم یعنی می‌خواهید سال بعد استعفاء کنید؟ گفت نه، فرصتم کم است چون از این‌ها (اشاره‌اش به اعضای هیات دولت بود) همین چند ماهه می‌توان انتظار کار داشت، به سال آخر دولت که برسیم همه مشغول چانه زنی می‌شوند برای تعیین تکلیف دولت بعد؛ همه کار‌ها می‌خوابد و من همین چند ماه را وقت دارم که شاید کاری از پیش ببرم. خداحافظی کرد و رفت. البته سلامتی‌اش هم فرصت نداد تا پایان با دولت همراهی کند، ولی کارهای زیادی در‌‌ همان مدت اندک به انجام رساند. هنوز آن مکالمه کوتاه در ذهنم تکرار می‌شود، دوباره به‌‌ همان روز‌ها رسیده‌ایم و دولت اگر بخواهد کاری را به سرانجام برساند همین چند ماهه را پیش رو دارد، چون خواسته یا ناخواسته درگیر انتخابات می‌شود و...


همچنین «ماراتن اصولگرا و اصلاح طلب در کرمان»، «سرمایه گذاران از راه رسیدند»، «ایران فرصت طلایی برای تجارت طلایی»، «حاشیه‌های نمایندگان یزد در پارلمان معمای هتلداری ایرانی در ۵ اپیزود»، «نوادگان حاج امین‌الضرب»، «رواج مفت خوابی»، «نهمی‌های کرمان چه کردند؟»، «سایه بیکاری برسر شمس آباد»، «ارز را صرف تولید کنید نه خرید آدامس»، «نهمی‌های یزد چه کردند؟»، «سرمایه گذاری ثروتمند‌ترین مرد آسیا در هند»، «تغییر اساسی در سیاست اقتصادی ایران» و «بازگشت مغزهای فراری به وطن» از دیگر مطالب منتشر شده در این شماره «تصمیم» است.


انتهای پیام/

برچسب ها: منتشر شد
ارسال نظر