فرماندهای در جبهه، فرشتهای در خانه
به گزارش خبرنگار حوزه حماسه و مقاومت گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، شهید محمد سلیماننژاد در زمستان سال ۱۳۳۱ در شهرستان رامسر به دنیا آمد. وی در سال ۱۳۵۲ تحصیلات متوسطه را به پایان رساند و یک سال بعد موفق شد آزمون ورودی تربيت معلّم را پشت سر بگذارد، اما به علت خدمت سربازی از ادامه تحصيل بازماند.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی، از مؤسسین كميته انقلاب در رامسر بود و در دی ماه سال ۱۳۵۹ مسئوليت سپاه پاسداران رامسر به عهده ايشان نهاده شد. این شهید بزرگوار در منطقه عملیاتی فاو مجروح و پس از مدتی در هفتم ارديبهشت سال ۱۳۶۵ به شهادت رسید.
مطلب زیر از همسر این شهید بزرگوار نقل شده است:
بعد از ازدواج به مدت دو سال در خانواده پدری باهم زندگی میکردیم، با آنهمه مشکلات و مشغله، از سپاه که به خانه میآمد باکمال احترام و ادب وارد خانه میشد و برای همه ازجمله من احترام خاصی قائل بود.
متواضعانه و با اخلاص سخن میگفت. امین شهید پدر و مادر بودند. ویژگیهای خاصش مثل شجاعت، صبر و پشتکار را از مادرشان به ارث برده بود. اهل حجب و حیا بود و تلاش میکرد حرفهای زشتی که از دهان دیگران خارج میشود، را نشنود.
هنگامیکه پدر وارد خانه میشد، به احترام ایشان بلند میشد و تا زمانی که نمینشست ایشان به خود اجازه نمیداد که بنشیند و برای مادر نیز احترام فوقالعاده قائل بود.
صله ارحام را معتقد بود که انجام دهد، حتی به فامیل خیلی دور سرکشی میکرد و از اوضاعواحوال آنها مطلع میشد. شهید عاشق انقلاب و امام و در یککلام عاشق خدمت به خدا بود. صفا و اخلاص خاصی در خدمت به همگان داشت. با توجه به مشکلات و مشغله کاری زیاد، زمانی که به خانه میآمد، برای من احترام خاصی قائل بود و در خیلی از کارهای منزل کمک میکرد و مشاوره را نیز از یاد نمیبرد.
شهید اهل حلال و حرام و انجام واجبات و ترک محرمات بود و به نماز عشق میورزید. دائم الوضو بود، قرائت قرآن را فراموش نمیکرد، خواندن دعای ایشان هنوز در گوش عدهای طنیناندازاست. مسجد جامع رامسر یادآور خاطرات ایشان است.
آن زمانی که فرمانده سپاه بود، اجازه نمیداد که با کسی بداخلاقی کنند، حتی با زندانیان بیشتر راه اصلاح و آموزش عقیدتی را معیار قرار میداد و اعلام کرده بود که من بهعنوان فرمانده سپاه راضی نیستم که به کسی ستمکنید، اگر کسی مجرم است، قانون میداند با او چه کند.
انتهای پیام/4104/
انتهای پیام/