صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۵۲ - ۱۷ دی ۱۳۹۷
معاون فرهنگی قوه قضائیه:

سالانه یک میلیون و 700 هزار پرونده با سازش مواجه می‌شود

معاون فرهنگی قوه قضائیه گفت: سالانه 16 میلیون پرونده در دادگستری‌های کشور تشکیل شده که از این تعداد حدود یک میلیون و 700 هزار پرونده با سازش روبه‌رو می‌شود.
کد خبر : 350306

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از قوه قضائیه، حجت‌الاسلام هادی صادقی در همایش استانی ستاد ملی صبر در استان بوشهر با تأکید بر ترویج فرهنگ صبر و گذشت در جامعه اظهار کرد: با توجه به اینکه صلح و سازش بهتر از جنگ، نزاع و کشمکش است باید فرهنگ صلح و سازش در جامعه ترویج و نهادینه شود؛ سالانه 16 میلیون پرونده در دادگستری‌های کشور تشکیل می‌شود که از این میزان بیش از چهار میلیون پرونده در شوراهای حل اختلاف مورد بررسی قرار می‌گیرد و یک میلیون و 700 هزار پرونده نیز با صلح و سازش روبه‌رو می‌شود.


وی کار صابران را در مسیر الهی دانست و افزود: افرادی که صبر را پیشه می‌کنند و در عفو و گذشت پیشگام هستند در مسیر الهی قرار دارند و به دیگران درس‌آموزی می‌کنند.


معاون فرهنگی قوه قضائیه از راه‌اندازی ستاد ملی صبر در کشور خبر داد و بیان کرد: صلح، سازش و رضایت سه بخش ستاد صبر را تشکیل می‌دهد که این ستاد با هدف ترویج روحیه صلح، بخشش و گذشت در قوه قضائیه و استان‌ها راه‌اندازی شده است.


صادقی ترویج فرهنگ عفو و گذشت را یکی از نیازهای جامعه دانست و افزود: مهربانی یکی از خصیصه‌های مهم ایرانیان است و در ذات هر ایرانی نهادینه شده و در مقابل فرهنگ غربی نامهربانی قرار دارد و نفوذ فرهنگ غربی در جامعه موجب کشمکش و افزایش پرونده‌های قضائی می‌شود.


وی مهربانی در خانواده ایرانی را یک اصل دانست و تصریح کرد: اگر پرونده‌ در دستگاه قضا زیاد می‌شود نشان دهنده این است که مردم از فرهنگ اصیل خود فاصله گرفته‌اند و در حقیقت کاهش صبر مردم منجر به افزایش پرونده‌های نزاع و درگیری در دستگاه قضائی شده است.


معاون فرهنگی قوه قضائیه با تأکید بر توجه به پیشگیری از جرم در جامعه گفت: یکی از سیاست‌های قوه قضائیه تقویت فرهنگ پیشگیری از جرائم در جامعه است که فرهنگ بخشش و گذشت در این قالب نهفته خواهد بود.


صادقی با بیان اینکه دستگاه قضائی در ستاد ملی صبر پیشگام است، گفت: عوامل اجرایی این ستاد دستگاه‌های اجرایی، نیروهای نظامی و انتظامی و مشارکت همه مردم است که باید صلح، سازش، بخشش، گذشت و رضایت در جامعه را تقویت کنند.


وی تصریح کرد: هرگز نباید به افزایش جرم در جامعه کمک شود و در جایی که مجرم به گناه خود اعتراف می‌کند، جای عفو و گذشت فراهم می‌شود و در این راستا نباید طوری به مجرم کمک شود که دوباره به انجام جرم ترغیب شود.


معاون فرهنگی قوه قضائیه در پایان یکی از نتایج مهم صبر را بهتر تصمیم گرفتن مردم در همه زمینه‌ها عنوان کرد.


انتهای پیام/4110/4071/ن


انتهای پیام/

ارسال نظر