صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۰۴ - ۱۵ دی ۱۳۹۷
گزارش؛

خون بازی اصلاح‌طلبان برای ماهیگیری از آب گل‌آلود فضای سیاسی کشور

استانداردهای دوگانه و واکنش فرصت‌طلبانه اصلاح‌طلبان درباره حوادث تلخ دیگر به موضوعی کاملاً آشکار در فضای سیاسی تبدیل شده است؛ مواضعی متناقض درباره حوادث تلخ.
کد خبر : 349778

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، کاسبی جناحی با حوادث تلخ؛ فراکسیون امید تا به امروز مواضع ضد و نقیضی اتخاذ کرده است. اصلاح طلبان نشان داده‌اند که نگاه کاملا سیاسی و جناحی به حوادث مختلف خصوصاً حوادث تلخ دارند. نمونه این روند را در حادثه واژگونی اتوبوس دانشجویان در دانشگاه علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی شاهد هستیم. حادثه تلخی که برخی از دانشجویان را به کام مرگ کشید فراکسیون سکوت مجلس را روشن کرد. فراکسیونی که در انواع و اقسام موارد مختلف شاهد سکوت دامنه دار از آنها هستیم و در موضوع دانشگاه آزاد اسلامی که به حوزه مدیریتی رقیب سیاسی مربوط می‌شود، یکباره ورود کرد و خواستار استعفای مدیران اصلی دانشگاه آزاد اسلامی شد.


استعفا و عذرخواهی فقط برای رقیب 


در همین رابطه، «پروانه سلحشوری» نماینده پرحاشیه فراکسیون امید لب به سخن گشود و سعی کرد با این حادثه دیگر موارد دانشگاه آزاد اسلامی را نیز زیر سؤال ببرد. این نماینده اصلاح‌طلب گفت: «پس از تغییراتی که در ریاست دانشگاه آزاد اسلامی به وقوع پیوست و پس از ریاست آقای ‌هاشمی، به تدریج با افت علمی و کارآیی دانشگاه آزاد اسلامی مواجه شدیم، اکنون نیز این حادثه یک هشدار جدی برای مسئولین و متولیان است.» 


مواضع کاملاً جناحی سیاسی سلحشوری در این موارد که سعی دارد به چشم یک فرصت برای تخریب رقیب بنگرد به خوبی مشخص و هویداست.


نماینده اصلاح‌طلب مجلس با اشاره به حادثه واژگونی اتوبوس در دانشگاه علوم و تحقیقات می‌گوید: «ضعف نظارت بر دانشگاه آزاد اسلامی مانند صداوسیما باعث به چشم آمدن ناکارآمدی آن شد. از آنجایی که نمی‌توان برای بعد نظارتی دانشگاه اقدامی انجام داد و مجلس هم نمی‌تواند آنچنان که باید روی این نهاد نظارت داشته باشد، پاسخگویی لازم هم در این نهاد وجود ندارد.»


وی در ادامه از مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی ضمن عذرخواهی درخواست می‌کند که استعفا دهند و می‌گوید: «مسئولین ارشد دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس دانشگاه علوم و تحقیقات باید تماماً پاسخگو باشند. شاید در حال حاضر سازوکار قانونی وجود نداشته باشد که این افراد به مردم و نمایندگان پاسخگو باشند اما نمی‌توان از تمام این اتفاقات به سادگی عبور کرد.وقوع این حوادث در کنار بی مسئولیتی‌ها و نابسامانی‌هایی که در حال حاضر در کشور وجود دارد باعث می‌شود جو یاس و ناامیدی بیش از پیش فضای جامعه را فرا بگیرد.»


پس از سلحشوری نوبت مرد سکوت جریان اصلاحات یعنی محمدرضا عارف رئیس فراکسیون امید رسید. رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در واکنش به حادثه واژگونی اتوبوس حامل دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات در اینستاگرام خود نوشت: «هنوز یک هفته از فاجعه دردناک آتش‌گرفتن تعدادی از دانش‌آموزان عزیز در زاهدان نمی‌گذرد که حادثه دلخراش واژگونی اتوبوس حامل دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات به وقوع پیوست که متاسفانه منجر به درگذشت تعدادی از سرمایه‌های گرانقدر کشورمان شد.» 


وی افزود: «مطمئناً مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی باید پاسخگوی این واقعه تلخ باشند و شایسته نیست با جان دانشجویان عزیز که سرمایه‌های ارزشمند کشورمان هستند از روی سهل‌انگاری و بی‌تدبیری بازی شود.»


فرصت‌طلبی با استفاده از حوادث تلخ/ خون بازی اصلاح‌طلبان برای تخریب رقیب 


اصلاح طلبان سابقه ای طولانی در گرفتن ماهی از آب گل آلود حوادث و سوانح دارند و از این جهت می‌توان این طیف را کاسبان حوادث تلخ نامید. البته این جریان سیاسی زمانی وارد معرکه می‌شوند که موضوع در حیطه وظایف رقیب سیاسی باشد. در ماجرای آتش سوزی ساختمان پلاسکو با وجود اینکه شهردار وقت تهران محمدباقر قالیباف روزانه به طور عملیاتی در صحنه حضور داشت اما اوج تخریب‌ها را نسبت به وی شاهد بودیم. 


در حوادث مختلف این‌چنینی مانند حادثه برخورد قطار تبریز مشهد که منجر به کشته شدن حدود 50 هموطن شد. مدیر عامل رجا برای نجات وزیر راه استعفا داد و بعد در شهرداری پست گرفت و مسئول ترافیک و حمل و نقل میلیون‌ها تهرانی شد! در این جهت اصلاح‌طلبان چه در شورای شهر چه در مجلس شورای اسلامی سکوت کردند و حرفی از استعفای وزیر راه در میان نبود. 


متاسفانه دیده می‌شود که در این جریانات اصلاح طلبان با هدف تسویه حساب جناحی سیاسی و نه برای ایمن‌سازی و بازدارندگی از وقوع چنین حوادث تلخی وارد گود می‌شوند و این موضوع با سیاسی کاری صرف و نحوه ورود به حوادث مختلف به خوبی دیده می‌شود. استانداردهای دوگانه در موضع‌گیری در حوادث تلخ و مواضع متناقض درباره این رویدادها به خوبی ماهیت رفتار سیاسی جناحی این جریان را به خوبی مشخص می‌کند.


منبع: دانا


انتهای پیام/4028/


انتهای پیام/

ارسال نظر