صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
محسن‌زاده:

باید رویکرد اجتماعی روحانیت تغییر کند

عضو مجمع نمایندگان طلاب حوزه علمیه قم بابیان اینکه مردم به روحانیت اعتماد دارند و آن‌ها را محرم اصرار خود می‌دانند، گفت: باید رویکرد اجتماعی روحانیت تغییر کند.
کد خبر : 349724

حجت‌الاسلام ابوالقاسم محسن‌زاده در گفتگو با خبرنگار حوزه معارف اسلامی گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، به اهمیت تغییر رویکرد اجتماعی روحانیت اشاره کرد و گفت: روحانیت باید به سنت‌های اولیه خود برگردد، چون نگاه و دیدگاه مردم هم تغییر کرده است.


وی به برخی از دلایل فاصله روحانیت و مردم در سال‌های گذشته اشاره کرد و افزود: یکی از دلایل تغییر این رویکردها و فاصله میان روحانیت و مردم، ورود برخی به کارهای اجرایی و حاکمیتی است که این مسئولیت‌ها سبب شد تا آن‌ها فاصله‌شان با مردم را کاهش دهند.


نماینده طلاب و فضلای سراب در آذربایجان‌شرقی تصریح کرد: امروز ضرورت دارد تا روحانیت ارتباط خود را با مردم افزایش دهد و شاهد ارتباط تنگاتنگ روحانیت و مردم باشیم؛ البته روحانیت هیچ وقت مردم را فراموش نکرده است.گاهی به دلیل برخی مسائل و حساسیت‌های که پس از انقلاب وجود داشت، همچون ترورهای ناجوانمردانه که از سوی منافقان و معاندان نظام صورت می‌گرفت، همه این مسائل سبب شد تا فاصله‌ای میان برخی روحانیانی و مردم ایجاد شود.


وی یادآور شد: امروز امنیت و آرامش خوبی در کشور حاکم است. بنابراین روحانیان هم باید ارتباطشان را با مردم بیشتر کنند و از این پس شاهد ارتباط چهره به چهره مردم و روحانیت باشیم. مردم به روحانیت اعتماد دارند و آن‌ها را محرم اسرار خود می‌دانند. گاهی بسیاری از مشکلاتشان را با روحانیت در میان می‌گذارند، بنابراین باید این تغییر رویکرد در نهادهای مختلف کشور رخ دهد.


عضو مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد:  البته خوشبختانه در سال‌های اخیر برخی از ائمه جمعه و نمایندگان ولی‌فقیه و روحانیانی که مسئولیت دارند، رویکرد اجتماعی‌شان را تغییر داده و شاهد هستیم که همچون مردم در شهر رفت‌وآمد و از وسایل نقلیه عمومی استفاده می‌کنند.


گفتنی است، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین محمدجواد حاج‌علی‌اکبری به‌تازگی از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به‌عنوان امام‌جمعه موقت تهران معرفی شد که برای حضور و اقامه نخستین نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) به میان مردم رفت و همچون سایر نمازگزاران از خط ویژه مردمی به جایگاه امامت جماعت رفته و بسیاری از مردم از این رویکرد اجتماعی وی استقبال کردند.


انتهای پیام/4072/4090/خ


انتهای پیام/

ارسال نظر