صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۵۳ - ۱۵ دی ۱۳۹۷
سفیر اسبق ایران در لبنان:

نقش دانشجویان در حل مسائل کشور بی‌بدیل است

سفیر اسبق ایران در لبنان گفت: جنگ فرهنگی، جنگ تعیین‌کننده‌ای است و تشکل‌های دانشجویی در این حوزه نقش حیاتی دارند.
کد خبر : 349694

احمد دستمالچیان در گفتگو با خبرنگار حوزه تشکل‌های دانشجویی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، اظهار کرد: بلاشک مسائل داخلی مهم است و تشکل‌های دانشجویی باید همیشه نسبت به مسائل داخلی حساس باشند و فعال بودن در مسائل داخلی به‌شرط دید ملی مؤثر است. دید جناحی و گروهی از قصد قربت کم می‌کند و  دید عمومی را دچار انحرافات می‌سازد و تعصّباتی را ایجاد می‌کند که شاید برخی را از مسیر فلاح منحرف سازد.  


دستمالچیان ادامه داد: دانشجویان و تشکل‌ها با ایده‌های خلاقانه و نیت خیرخواهانه و حضور فعال و انرژی متراکم خود می‌توانند در حل مشکلات معیشت و ایجاد وحدت و انسجام آحاد مردم، بسیار مؤثر واقع شوند. برای مثال در تقسیم یک بسته‌ غذایی سه ایده و حالت وجود دارد، یا می‌توان در بدترین و زشت‌ترین حالت بسته را پرت کرد، یا می‌توان آن را تقدیم کرد و یا در بهترین حالت با تقدیم محترمانه، نهایت هم‌دردی را نموده و محتوای بسته‌ بعدی را تعیین نمود. این قشر دانشجو است که بهترین ایده را انتخاب خواهد کرد. پس نقش دانشجویان در مسائل داخلی و حل مشکلات معیشتی جامعه، از همه‌ی زوایا دارای اهمیت است. این زوایا، وحدت بین جناح‌های مختلف سیاسی، پیشنهاد انتخاب مسئولین، انتقال نیازها و آلام مردم و همچنین انتقال سیاست‌ها بر اساس نیازهای مردم را در بر می‌گیرد. 


سفیر اسبق ایران در لبنان در ادامه افزود: دانشجویان در تحلیل مسائل بین‌المللی باید حضور فعال‌تر داشته باشند، زیرا در سطح جهانی درگیری عظیمی بین دو جبهه‌ حق و باطل و یا دو خط الهی پشتیبان محرومان و خط لیبرال دموکراسی متجاوز، قلدر و جنایتکار وجود دارد. باید دانشجو خطوط خودی و خطوط دشمن را از هم تشخیص دهد. خداوند در قرآن کریم می‌فرماید: «افراد با ایمان (مسلمانان) در راه خدا می‌جنگند و افراد بی‌ایمان در راه (گسترش قدرت) طاغوت می‌جنگند، پس (شما مؤمنان) با دوستان شیطان بجنگید (و از آن‌ها بیم و اندیشه مکنید) که مکر و سیاست شیطان بسیار سست و ضعیف است».


دستمالچیان در پایان با تأکید بر نبرد حق و باطل در جهان اذعان کرد: در این نبرد، مؤمنین و معتقدین با کفار و طاغوت و متحدین‌شان در حال جنگ هستند. در خط حق و حقیقت، لشکر اسلام و در صدر آن جمهوری اسلامی ایران و در جبهه‌ی باطل، آمریکا و اسرائیل، شاهنشاهی‌های عربی و سعودی و مزدوران‌شان قرار دارند. حداقل درک این دو جبهه در 40 سال اخیر برای ما واضح و ملموس است. این جنگ دارای ابعاد سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی و گاهی اوقات، نظامی است و قشر دانشجو نیز مستقیماً در این جنگ خصوصاً بُعد فرهنگی و اجتماعی درگیر است. پس ابتدا باید خود دانشجو بصیرت کافی کسب نماید و سپس در بیداری جامعه دخیل گردد. جنگ فرهنگی، جنگ تعیین‌کننده‌ای است پس دانشجویان و تشکل‌های دانشجویی نقش اساسی و حیاتی دارند و باید با جدیت و قدرت تمام از فرهنگ ایرانی و اسلامی دفاع کنند. 


انتهای پیام/4107/


انتهای پیام/

برچسب ها: جنگ نرم دانشجو
ارسال نظر