بازدید دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی رودهن از موزه عبرت ایران
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، در جریان بازدید از موزه عبرت ایران حجت الاسلام رضا احمدزاده معاون فرهنگی واحد رودهن از زحمات و تلاش مسئولان برگزاری نمایشگاه حجج اسلام میر رفیعی تبار، پارچه باف، منوری و شاه حسنی تقدیر و تشکر کرد.
حجت الاسلام منوری از مسئولان نمایشگاه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم درباره شهر فضیلت قم چنین گفت: از امام صادق (ع) روایت است که این شهر قم نامگذاری شد چون مردمش با قائم آل محمد (ص) اجتماع و با او قیام و برای او استقامت میکنند و یاریش میکنند و این شهر به عنوان بزرگترین مرکز نشر شعائر مذهبی تشیع در جهان اسلام محسوب میشود.
در ادامه کارکنان و دانشجویان برای بازدید به موزه عبرت ایران عزیمت کردند. این موزه از سال ۵۱ تا ۵۷ شمسی محل شکنجه مبارزان انقلاب اسلامی بوده است و شکنجه گرانی همچون ناصر نوذری معروف به رسولی، محمدعلی شعبانی معروف به دکتر حسینی، منوچهر وظیفه خواه معروف به منوچهری و فریدون توانگری معروف به آرش انقلابیون را مورد شکنجههای ناجوانمردانه و طاقت فرسا قرار میدادند.
ساختمان زندان شامل بخشهایی همچون اتاق نگهداری البسه، محوطه اصلی، اتاق شکنجه زیر ۸ یا اتاق تمشیت (در این اتاق از شوک برقی برای شکنجه زندانیان استفاده میشده است) و محل ملاقات زندانیان بوده است.
موزه عبرت ایران با استفاده از اسناد و مدارک مکتوب و شفاهی موجود و با بهرهمندی از وجود مجربترین هنرمندان متعهد ایرانی و با حفظ بازسازی فضای آن زمان سعی در به تصویر کشیدن حرکات و جنایات رژیم پهلوی و معرفی آن به نسل جوان و فراهم آوردن زمینههای پژوهش برای محققان و اندیشمندان داخلی و خارجی را فراهم کرده است.
انتهای پیام/