صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۴۲ - ۲۶ بهمن ۱۳۹۳

بازدید دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی رودهن از موزه عبرت ایران

استادان، دانشجویان و کارکنان شاهد و ایثارگر دانشگاه آزاداسلامی رودهن از موزه عبرت ایران، نمایشگاه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم و مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی در جنب دانشگاه تهران بازدید کردند.
کد خبر : 3496

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، در جریان بازدید از موزه عبرت ایران حجت الاسلام رضا احمدزاده معاون فرهنگی واحد رودهن از زحمات و تلاش مسئولان برگزاری نمایشگاه حجج اسلام میر رفیعی تبار، پارچه باف، منوری و شاه حسنی تقدیر و تشکر کرد.


حجت الاسلام منوری از مسئولان نمایشگاه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم درباره شهر فضیلت قم چنین گفت: از امام صادق (ع) روایت است که این شهر قم نامگذاری شد چون مردمش با قائم آل محمد (ص) اجتماع و با او قیام و برای او استقامت می‌کنند و یاریش می‌کنند و این شهر به عنوان بزرگ‌ترین مرکز نشر شعائر مذهبی تشیع در جهان اسلام محسوب می‌شود.


در ادامه کارکنان و دانشجویان برای بازدید به موزه عبرت ایران عزیمت کردند. این موزه از سال ۵۱ تا ۵۷ شمسی محل شکنجه مبارزان انقلاب اسلامی بوده است و شکنجه گرانی همچون ناصر نوذری معروف به رسولی، محمدعلی شعبانی معروف به دکتر حسینی، منوچهر وظیفه خواه معروف به منوچهری و فریدون توانگری معروف به آرش انقلابیون را مورد شکنجه‌های ناجوانمردانه و طاقت فرسا قرار می‌دادند.


ساختمان زندان شامل بخش‌هایی همچون اتاق نگهداری البسه، محوطه اصلی، اتاق شکنجه زیر ۸ یا اتاق تمشیت (در این اتاق از شوک برقی برای شکنجه زندانیان استفاده می‌شده است) و محل ملاقات زندانیان بوده است.


موزه عبرت ایران با استفاده از اسناد و مدارک مکتوب و شفاهی موجود و با بهره‌مندی از وجود مجرب‌ترین هنرمندان متعهد ایرانی و با حفظ بازسازی فضای آن زمان سعی در به تصویر کشیدن حرکات و جنایات رژیم پهلوی و معرفی آن به نسل جوان و فراهم آوردن زمینه‌های پژوهش برای محققان و اندیشمندان داخلی و خارجی را فراهم کرده است.



انتهای پیام/

ارسال نظر