«پایش آزاد» گامی در راستای پژوهش هدفمند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بندرعباس، علی اکبری ظهر امروز در جلسه پایش علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان به میزبانی واحد بندرعباس، با بیان اینکه فعالیتهای علمی و پژوهشی باید بر اساس سیاستهای کشور همراه و همگام باشد، اظهار کرد که دانشگاه باید با جهتدهی رسالت اصلی خود که همان آموزش و پژوهش است، بتواند با ایجاد فرصتهای شغلی مناسب، بخشی از مشکلات و موانع جامعه را برطرف کند.
وی مشارکت و بهبودبخشیدن به اقتصاد کشور را تکلیف ملی دانست و افزود: دانشگاه باید با نگاه سازندگی و با هدف شتاببخشیدن به چرخه اقتصاد، بتواند با بهکارگیری نیروهای فعال و متخصص خود، خلأهای موجود در جامعه را برطرف کند.
به گفته اکبری، یکی از دلایل مهم فاصلهگرفتن صنعت از دانشگاه، عدمآگاهی صنایع از توانمندیهای این مجموعه بزرگ در کشور است که نیازسنجی صنایع و جهتدادن فعالیتهای دانشگاه در همان حیطه، موجب اشتغال و تولید و همراهشدن صنعت با دانشگاه میشود.
مسئول دبیرخانه برنامههای علمی دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به سیاستهای راهبردی دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در راستای بهکارگیری توانمندیهای دانشگاه برای سازندگی کشور گفت که طرح «پایش آزاد» گامی در راستای پژوهش هدفمند است.
تبدیل هرمزگان به قطب صنایع مرتبط با دریا
مسئول دبیرخانه برنامههای علمی دانشگاه آزاد اسلامی، بهکارگیری ظرفیتهای طبیعی کشور را مهمترین ویژگی اقتصاد مقاومتی نام برد و گفت: بهطور یقین استان هرمزگان با ورود دانشگاه آزاد اسلامی میتواند در آینده نزدیک، به یکی از قطبهای مهم صنایع مرتبط با دریا تبدیل شود.
در ابتدای این جلسه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان از رشد و توسعه فعالیتهای دریامحور بهعنوان مأموریت مهم مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی در این استان یادکرد و گفت: از آنجایی که استان هرمزگان با داشتن 32 بندر تجاری و صیادی ازجمله شهیدان رجایی و باهنر، بندرلنگه، قشم و کیش به دروازه تجارت ایران شهرت دارد، بنابراین نگاه توسعهای به این استان باید دریامحور باشد.
به گفته مهدی باقری، حمل و نقل، شیلات، کشتیسازی و صنایع فراساحل، فعالیتهای دریامحور مورد تأکید دانشگاه آزاد اسلامی است که این حوزهها میتوانند هر کدام زمینه اشتغالزایی را در مناطق ساحلی استان هرمزگان ایجاد کند.
به گزارش آنا، در این نشست، رؤسای واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان، توضیحاتی درخصوص آخرین دستاوردها و محصولات دانشبنیان و چالشهای پیشِ رو، نظر خود را ارائه کردند.
انتهای پیام/4062/خ
انتهای پیام/