صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
معاون مرکز ملی فضای مجازی:

کلیه امکانات کشور 5 سال در اختیار تلگرام بود

معاون مرکز ملی فضای مجازی گفت: کلیه امکانات کشور پنج سال در اختیار تلگرام بود.
کد خبر : 349004

به گزارش خبرنگار حوزه رسانه گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، عباس آسوشه ظهر امروز در نشست بررسی عملکرد پیام‌رسان‌های داخلی و نقش نهادهای ذی‌ربط در تقویت و تضعیف آن، ضمن اشاره به اهمیت ایجاد مرکز ملی فضای مجازی و شورای عالی فضای مجازی کشور اذعان کرد: فضای مجازی در کشور یک اصل بسیار مهم دارد و آن کاربران آن است و این فضا با آن‌ها و اعتماد آن‌ها تعریف می‌شود، بنابراین نمی‌توان انتظار داشت تصمیم‌های گرفته‌شده در این خصوص در پشت درهای بسته انجام شود.


وی با بیان این‌که صحبت از مردم ایران در بحث فضای مجازی با دیگر کشورها متفاوت است، افزود: ما برای مقابله با وایبر پنج سال مردم را مجبور کردیم تا از تلگرام استفاده کنند و این موضوع باعث شد مردم به آن عادت کنند و کلیه فعالیت‌های خود را اعم از روابط خانوادگی و اقتصادی را در چارچوب آن انجام دهند.


معاون مرکز ملی فضای مجازی تصریح کرد: این مرکز در جلسات مختلف اذعان کرد که کاربران بیش از پنج سال، تمام کارهای خود را در یک پیام‌رسان انجام می‌دادند و افراد را در این خصوص وادار نکنید تا برای رفع نیازهایشان به هفت پیام‌رسان روی آورند.


آسوشه با بیان این‌که تلاش برای مقصریابی در بحث فضای مجازی ما را از مسیر اصلی دور می‌کند، گفت: مؤلفه‌های قدرت و ساختار حکمرانی در کشورها در حال تغییر است و ما به‌عنوان حاکمیت باید آن را حس کنیم.


وی در خصوص این‌که تلگرام پنج سال کلیه امکانات کشور در اختیارش بود و دسترسی به تلگرام و دریافت پاسخ از آن بسیار سریع‌تر از سایت‌هایی بود که درون کشور بودند، اظهار کرد: در این راستا ما حمایت چندانی از پیام‌رسان‌های داخلی انجام نداده‌ایم و این نیازمند فرصتی است که به پیام‌رسان‌ها و جوانان فرصت دهیم تا خود را در این فضا پیدا کنند.


معاون مرکز ملی فضای مجازی با بیان این‌که این مرکز نظرش را درباره عدم فعالیت هاتگرام و طلاگرام به‌عنوان دو پوسته تلگرام ارائه کرده است، گفت: این مرکز به‌عنوان یک جایگاه بالاتر دیده نشده و آنچه به‌عنوان رفع حمایت‌ها از این دو پوسته مطرح بود که همان اینترنت بدون فیلتر است صورت نگرفته است.


انتهای پیام/4105/ن


انتهای پیام/

ارسال نظر