صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۰۴ - ۱۱ دی ۱۳۹۷

ادامه شیخ‌الاسلام /////////

///////////
کد خبر : 348952

حسین شیخ‌الاسلام در نشستی با عنوان «آمریکا باید از منطقه خارج شود» گفت: آمریکا به‌دنبال استفاده از نیروهای بومی سوریه بود که این نیروها با سهم‌خواهی از نظام جدید سوریه هم اهداف آمریکا را محقق کنند و هم هزینه‌های حضور آمریکا در سوریه را کاهش دهند.


وی در ادامه افزود: اما این اقدام آمریکا سبب واکنش ترکیه شد. ترکیه به‌عنوان متحد ایالات متحده و عضو ناتو با افزایش نفوذ نیروهای نظامی کرد مخالف بود و همین امر سبب شد طرح استفاده از نیروهای بومی برای برهم‌زدن سوریه به شکست انجامد.


این تحلیلگر مسائل سیاسی تأکید کرد: خروج آمریکا از سوریه امری عاقلانه است و از هزینه‌های هنگفت این نیروها جلوگیری می‌کند. ترامپ پس از رسیدن به قدرت در آمریکا سیاست مقایسه هزینه و فایده را در اقدامات بین‌المللی در پیش گرفته است و در مورد حضور نظامی در سوریه نیز اعلام کرد درصورتی‌که هزینه‌های نظامیان آمریکایی را کشور دیگری پرداخت کند، در این منطقه حضور نظامی خواهد داشت.


شیخ‌الاسلام بیان کرد: اقدام آمریکا برای خروج نظامیان خود از سوریه تا زمانی ادامه خواهد داشت که کسی هزینه‌های نظامی آمریکا در منطقه را پرداخت کند. البته این اقدام ترامپ شأن ارتش آمریکا را در سطح یک مزدور نظامی پایین آورده است که در مقابل دریافت پول اقدام می‌کند.


این تحلیلگر مسائل بین‌الملل خاطرنشان کرد: ایالات متحده در منطقه آسیای غربی و حتی فراتر از آن، اشتباه‌های فراوانی انجام داده است و جمهوری اسلامی ایران برای مقابله با این اشتباهات نیاز به انجام کار خاصی ندارد و بنابراین نفوذ منطقه‌ای ایران با بهره‌گیری از اشتباهات آمریکا درحال افزایش است.


وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران همواره در منطقه تلاش می‌کند که کشورهای همسایه خود به‌سمت استقرار دمکراسی حرکت کنند و به ثبات دموکراسی  در منطقه اهمیت می‌دهد، درحالی‌که مثلث آمریکا، رژیم صهیونیستی و عربستان با سیاست مداخله‌گری به‌دنبال اهداف توسعه‌طلبانه خود هستند.


وی اشاره کرد: جمهوری اسلامی براساس قانون اساسی خود هر آنچه که برای خود خوب می‌داند برای کشورهای دیگر نیز می‌خواهد. یکی از این موارد، استقلال و دخالت نکردن در امور داخلی کشورها است و این به‌عنوان اصل اساسی سیاست‌های خارجی کشورمان در 40 سال گذشته به اثبات رسیده است.


انتهای پیام/4115/


انتهای پیام/

ارسال نظر