صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۳۰ - ۱۴ دی ۱۳۹۷
ورود مربیان جدید به چرخه لیگ؛

ورود جوانان به چرخه مربیگری نیازمند سرعت بیشتر است

تا یک دهه پیش ورود مردان جدید به چرخه مربیان لیگ برتر، اتفاقی غیرمنتظره به شمار می‌آمد اما امروزه شاهد حضور مربیان جوان روی نیمکت تیم‌ها هستیم.
کد خبر : 348863

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، حسین فرکی آخرین مربی است که به لیگ برتر بازگشته است. مردی‌که پیش از این هم مدت‌ها در لیگ برتر مربیگری کرده است. با این وجود، در لیگ 98-97 مربیان جدیدی به چرخه مربیان لیگ افزوده شدند که می‌توان امیدوار بود بعدها تعداد آن‌ها بیشتر شود.


امسال لیگ برتر با چهره‌های جدیدی روی نیمکت آغاز شد. جان توشاک ولزی، امید نمازی آمریکایی-ایرانی و بالاخره پائولو سرجیو پرتغالی از جمله چهره‌های خارجی بودند که تاکنون در لیگ ایران دیده نشده بودند.


فصل پیش هم وینفرد شفر آلمانی و ارطغرل ساغلام ترک از جمله مربیانی بودند که وارد عرصه مربیگری در لیگ فوتبال ایران شدند.


هیچ‌ یک از این نفرات، سن و سال کمی ندارند و برخی چون توشاک و شفر در آخرین سال‌های مربیگری خود قرار دارند. اما حضور این نفرات این امید را زنده می کند که در کنار نفراتی جدید‌تر مثل جواد نکونام، علی کریمی، رضا عنایتی شاهد تفکراتی جدید در فوتبالی باشیم که تا همین یک دهه پیش مربیان داخلی و خارجی در آن تنها تغییر مکان می‌دادند و به جز نام‌هایی چون فیروز کریمی، مجید جلالی، صمد مرفاوی و...نفر جدیدی در بین مربیان داخلی آن نیز دیده نمی‌شد.


با این وجود، هنوز هم سرعت تغییرات در ورود مربیان جدید به لیگ بسیار کم است. نفراتی مثل علیرضا منصوریان، عبدالله ویسی، سیروس پورموسوی، علی نظرمحمدی، داود مهابادی و..هنوز هم نفراتی جوان در لیگ هستند اما سن و سال آن‌ها نشان می‌دهد که چندان هم جوان نیستند و باید خیلی زودتر وارد این چرخه می‌شدند.


بازگشت حسین فرکی به لیگ نشان می‌دهد که برای برخی تیم‌ها از جمله تیم‌های‌ خودروسازی کشور، هنوز هم در به روی همان پاشنه می‌چرخد و آن‌ها ترجیح می‌دهند از نفراتی استفاده کنند که ‌پیش از این، امتحان خود را در لیگ پس داده‌اند. اگر این‌طور نبود، پیکان و سایپا به صورت یکی در میان به دنبال مردانی چون مجید جلالی و حسین فرکی نبودند.


به هر حال برای رسیدن به موفقیت، لازم است برخی جاها تن به ریسک داد. تیم‌هایی چون تراکتورسازی، استقلال، صنعت نفت و..حاضر شده اند چنین ریسکی را انجام بدهند و تیمی چون استقلال از این ریسک، نتیجه هم گرفته است. در حالی‌که این ریسک‌پذیری‌ در فوتبال درجه یک اروپا بسیار بالاتر است و برای مثال در لیگی چون لیگ آلمان، بارها و بارها شاهد حضور مربیانی بوده‌ایم که سن و سال آن‌ها حتی به 40 سال هم نرسیده است.


ببینیم این تغییرات در فوتبال‌مان چه زمانی سرعت می‌گیرد.


انتهای پیام/4051/


 


انتهای پیام/

ارسال نظر