صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۲:۰۰ - ۱۱ دی ۱۳۹۷
از محراب تا دولت؛

سوابق امام جمعه جوان و انقلابی تهران

حجت‌الاسلام حاج‌علی‌اکبری امام جمعه موقت تهران شد که سوابق وی در عرصه مدیریتی بسیار درخشان است.
کد خبر : 348653

به گزارش خبرنگار حوزه احزاب گروه سیاسی خبرگزاری آنا، محمدجواد حاج‌علی‌اکبری روز گذشته به‌ عنوان امام جمعه موقت تهران منصوب شد. 


علی‌اکبری در سال 1343 در شهرستان دماوند که شرق استان تهران قرار دارد، دیده به جهان گشود. وی در خانواده‌ای مذهبی بزرگ شده و  پس از گذراندن تحصیلات مقدماتی، در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته فقه و حقوق اسلامی از مدرسه عالی شهید مطهری فارغ‌التحصیل شد.


وی در سال 73 و در زمانی که تنها 30 ساله سن داشت به‌عنوان امام جمعه شهرستان دماوند مشغول به فعالیت شد و رتبه خوب و ممتاز بهترین امام جمعه کشور را کسب کرد و در همان اوایل دهه 80 با حکم رهبر انقلاب حضرت‌ آیت‌الله خامنه‌ای به مسئولیت عضو شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور منصوب و تاکنون در این سمت قرار دارد.


امام جمعه موقت تهران از سال ۱۳۹۰، ریاست مرکز رسیدگی به امور مساجد را برعهده داشته و در سال ۱۳۹۵ برای یک دوره پنج ساله دیگر از سوی رهبر انقلاب اسلامی ایران، دوباره در همین سمت ابقا شد. همچنین وی نمایندگی  آیت‌الله خامنه‌ای در اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان نیز در کارنامه خود دارد.


وی دستی در سیاست در دولت نیز دارد و از سال 1384 تا سال 1388 در مسئولیت معاونت ریاست‌جمهوری در سازمان ملی جوانان خدمات تربیتی فراوانی انجام داده است و هم‌اکنون نیز عضو هئیت مؤسس کانون فکری و پرورشی کودکان و نوجوانان حضور دارد. حاج‌‌علی‌اکبری شاگردان استادانی بزرگ همچون؛ حضرات آیات‌ امامی‌کاشانی، مرعشی شوشتری، سید ابوالفضل موسوی‌تبریزی، مقام معظم رهبری، موسوی‌تبریزی و بهجت را در حوزه علمیه دارد.


وی دارای تألیفاتی است که از جمله می‌توان به رساله‌ای فقهی و حقوقی «مسئله‌ بلوغ» ، «مبانی و الگوی تعالی دختران» ، «اصول تربیت حماسی» ، «مدیریت زمان»،  «کلیدهای خوشبختی» «سیاحت جمال»، «عطر سیب»، «مطلع عشق» اشاره کرد.


انتهای پیام/4082/


انتهای پیام/

ارسال نظر