صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۵۰ - ۰۹ دی ۱۳۹۷
حجت‌الاسلام والمسلمین حسنی:

حماسه 9 دی نشان‌دهنده پیوند ناگسستنی مردم با رهبری انقلاب بود

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش گفت: مردم در نهم دی نشان دادند پیوندشان با امام راحل(ره)، رهبری، اهل بیت(ع)، انقلاب و شهدا هرگز گسستنی نیست.
کد خبر : 348428

به گزارش حوزه دفاعی و امنیتی گروه سیاسی خبرگزاری آنا از روابط عمومی ارتش، حجت‌الاسلام والمسلمین عباس محمدحسنی به مناسبت یوم‌الله نهم‌دی و روز بصیرت در مصلای شهرستان خمینی‌شهر اصفهان، با اشاره به آیه‌های ۲۱۷ و ۲۱۹ سوره بقره که می‌فرماید: «فتنه‌گری (مشرکان) سخت‌تر و فسادش بیشتر از جنگ و کشتار است» گفت: پیامدهای فتنه‌گری بزرگتر و شدیدتر از آدم‌کشی است و فتنه‌گران در پیشگاه خداوند منفورتر و مستحق کیفر بیشتری نسبت به آدم‌کش‌ها هستند. زیرا ممکن است پیامدهای قتل مربوط به یک خانواده و گروه شود و در گذر زمان خانواده‌ها کدورت‌ها را کنار بگذارند، اما گاهی آثار شوم فتنه‌گری تا آخر دنیا وجود دارد و تمام شدنی نخواهد بود.


نماینده ولی فقیه در ارتش با بیان اینکه گاهی هزینه‌های فتنه‌گری تا ابد ادامه خواهد داشت، گفت: آیا آثار منفی ماجرای سقیفه بعد از 1400 سال تمام شده است؟ آیا پیامدهای شوم بی‌خردی ابوموسی اشعری در جنگ صفین و انتخاب معاویه به جای امام علی (ع) و پیامدهای منفی واقعه عاشورا تمام شده است؟ اگر واقعه سقیفه رخ نمی‌داد، و مکتب علی(ع) در دنیا پیاده می‌شد مسیر تاریخ عوض و به‌جای این همه ظلم و بی‌عدالتی، قسط و عدل در جوامع بشری جاری و ساری می‌شد.


رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با تاکید بر اینکه هزینه‌های سنگینی که فتنه‌گران در دی‌ماه 88  به مردم تحمیل کردند تا پایان دنیا بر این مردم وجود خواهد داشت، خاطرنشان کرد: فتنه‌گران، حق الناسِ ملی را به صورت میلیونی ضایع کردند، عبور آن‌ها از عقبه‌های سخت قیامت غیر ممکن و شاید هم محال خواهد بود، مگر این که به پیشگاه مردم توبه کرده و خود را از این مخمصه خلاصی دهند.


وی با اشاره به گذشت 9 سال از فتنه ۸۸ یادآور شد: هنوز هم هزینه‌های این واقعه را می‌پردازیم، زیرا  قبل از این فتنه، آمریکایی‌ها آماده شده بودند حق هسته‌ای ما را با کمترین امتیاز دریافتی و با بیشترین امتیاز پرداختی به رسمیت بشناسند، چون احساس می‌کردند همه ملت پشت رهبری و نظام هستند. این توافق در آن صورت برای ما برد – برد می‌شد. اما بعد از فتنه، قدرت چانه‌زنی نظام در مذاکرات هسته‌ای کاهش یافت در نتیجه مذاکره هسته‌ای  برد - برد به مذاکره برد به سود آمریکا و باخت به زیان ایران تمام شد.


حسنی با بیان عوامل شکل‌گیری فتنه 88 گفت: اعلام پیروزی یکی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری قبل از اتمام زمان قانونی شمارش آرا از عوامل این فتنه بود. وقتی که هنوز مردم در حال رأی دادن بودند و شمارش شروع نشده، چطور نامزد انتخابات می‌گوید 60 درصد آرا به سود من رقم خورده است؟ نسل نو و پرسش‌گر این سؤال را مطرح می‌کند که وقتی زمان انتخابات تمام نشده، چطور این آمار را نقل می‌کنند؟ آیا این فتنه‌گری نیست؟


رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با اشاره به این که عامل دیگر فتنه ادعای تقلبی بودن انتخابات در صورت برنده نشدن یک نامزد خاص در انتخابات بود خاطرنشان کرد: رمز فتنه‌گری آن‌ها، تقلب بود. از چندین ماه قبل از انتخابات گفتند ما نگران تقلب در انتخابات هستیم. به‌راستی چطور به خودشان جرأت دادند درباره دیگران اینطور قضاوت کنند؟ یکی از اعضای ستاد این نامزد خاص اعلام کرد تا زمان ابطال انتخابات به حرکتمان ادامه می‌دهیم. آیا این حرف به معنای دعوت مردم به شورش نیست؟ مگر مملکت شورای نگهبان، مجمع تشخص مصلحت نظام و قوه قضائیه نداشت که این گونه عمل کردید؟


وی با اشاره به وجود مبادی ذی‌ربط و قانونی برای پیگیری نتایج انتخابات گفت: همانطور که برگزاری اصل انتخابات قانون دارد، برای پیگیری خدشه‌ها و شبهه‌های انتخابات هم قانون وجود دارد. همواره باید قانون فصل‌الخطاب باشد تا از این‌گونه مشکلات در امان بمانیم. همان‌گونه امامین انقلاب فرموده‌اند که فصل‌الخطاب قانون است.


حسنی با اشاره به اعلام آمادگی نظام برای شمارش مجدد صندوق‌های ر‌آی‌گیری گفت: آن‌ها حتی حاضر نشدند در شمارش مجدد آرا شرکت کنند اما شمارش صورت گرفت و مشخص شد اتفاق خاصی که سرنوشت انتخابات را عوض کند نیفتاده است، ولی با همه این اوصاف فتنه‌گران روی مواضع ناعادلانه خویش اصرار می‌کردند. مشکل آن‌ها با اصل انقلاب بود و نه انتخابات زیرا در شعارهایشان می‌گفتند که انتخابات بهانه است، اصل نظام نشانه است. به این شکل بود که فتنه شروع شد.


رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) خطاب به نامزد خاص در انتخابات 88 که فرمود‌ند جنس شما با اینگونه افراد متفاوت است. لازم است کارها را با متانت و آرامش و از طریق قانون پیگیری کنید ادامه داد: آیا این بزرگواری حضرت آقا نادیده گرفتنی است؟ ولی متاسفانه آن ها از این کرامت و بزرگواری حضرت آقا، حُسن استفاده را نکرده و فرصت سوزی کردند، کسانی که فتنه را مدیریت می‌کردند دنبال شورش در خیابان، دور زدن قانون، نشانه رفتن اصل نظام و به ثمر نشاندن فتنه بودند، اما به یک باره دست خدا از آستین مردم بیرون آمد و معجزه آسا آتش فتنه را خاموش کرد.


نماینده ولی فقیه در ارتش با بیان اینکه ملت عاشورائی، عاشق اهل بیت و دلداده مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، به صورت خودجوش مقابل فتنه‌گران ایستادند، خاطرنشان کرد: در این حرکت خودجوش برخی از شهرها از جمله خمینی‌شهر پیشتاز بودند. این دست خدا بود که از آستین مردم بیرون آمد و آتش فتنه را خاموش کرد و درس فراموش نشدنی به فتنه گران داد که پیوند مردم با امام راحل، رهبری، اهل بیت، انقلاب و شهدا هر گز گسستنی نیست.


وی با اشاره به دلایل نامگذاری این روز به نام بصیرت گفت: بصیرت مردم در این بود که به موقع به صحنه آمدند. اگر دو روز دیرتر به صحنه می‌آمدند، شاید به این اندازه مفید واقع نمی‌شد. کسی درباره قضیه توابین دیدگاه حماسه ندارد. به آن‌ها توهین هم نمی‌کنند، اما خروج توابین خاصیتی نداشت؛ زیرا به دلیل بی‌بصیرتی به هنگام عمل نکردند، به صحنه آمدنشان تعیین کننده واقع نشد.


حسنی تأکید کرد: ملت بزرگ ایران چون به هنگام به صحنه آمدند و با رهبری تجدید بیعت کردند و سحر فتنهگران را باطل کردند، از این رو  نهم دی به روز بصیرت و وفاداری این ملت به رهبر عزیزمان نامگذاری شد.


انتهای پیام/4034


انتهای پیام/

ارسال نظر