صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۳۲ - ۰۹ دی ۱۳۹۷
یک روانشناس تشریح کرد:

مهم‌ترین شاخص‌ها برای ازدواج موفق

روانشناس و مشاوره خانواده گفت: مهم‌ترین شاخص‌ها در ازدواج موفق، علاوه بر توجه به سن، ظاهر و اقتصاد، عشق و محبت است که افراد باید با فهم به این مقوله دست یابند.
کد خبر : 348249

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بجنورد، همایش «پایه‌ریزی ازدواج موفق» صبح امروز به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی خراسان شمالی و در سالن فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد برگزار شد.


حمید حبشی روانشناس و مشاوره خانواده در این همایش با بیان شاخص‌های مهم در ازدواج صحیح و موفق گفت: یکی از مسائلی که در هنگام ازدواج مطرح می‌شود، سن دختر و پسر است و باید به این مقوله توجه کنیم که این ملاک چه تأثیری می‌تواند در ازدواج داشته باشد.


وی خاطرنشان کرد: توجه به سن مناسب برای ازدواج سبب می‌شود دختر و پسر درک و برداشت مناسبی در این امر نسبت به هم داشته باشند و از سوی دیگر سطح همراهی و هماهنگی زوجین را در ازدواج فراهم می‌کند.



 روانشناس و مشاوره خانواده افزود: ازدواج، توانمندی است و افراد باید به سطح معقولی از این توانمندی دست یابند تا در مسیر راه زندگی با مشکل جدی مواجه نشوند.


حبشی با بیان شاخص‌ها و معیارهای ازدواج تصریح کرد: مهم‌ترین شاخص‌ها برای امر ازدواج علاوه بر توجه به سن، ظاهر و اقتصاد، عشق و محبت است که افراد باید با فهم و درک و توانمندی به این مقوله دست یابند.



وی با توجه به نقش والدین در آگاه‌سازی جوانان در ازدواج خاطرنشان کرد: حضور والدین و راهنمایی‌های صحیح آنان و استفاده از تجربیات افراد کارآزموده، می‌تواند شناخت و دانش صحیح از زندگی مشترک را برای جوانان فراهم سازد.


این کارشناس و مشاوره خانواده بیان کرد: موانع ازدواج دو گونه هستند، موانع کاذب و موانع حقیقی که از موارد موانع کاذب می‌توان شغل، سربازی و موافقت خانواده‌ها را نام برد و موانع حقیقی نیز می‌تواند ارتباط‌های قبل از ازدواج دختر و پسر باشد که مدتی با یکدیگر در ارتباط هستند و بعد از مدتی انتخاب‌هایشان دستخوش تغییراتی می‌شود و یا حوادثی غیرمترقبه که ممکن است بر سر راه ازدواج پیش آید.


انتهای پیام/4078/4121/4062/خ


انتهای پیام/

ارسال نظر