رمز تقلب؛ بهانه فتنهگران برای براندازی نظام
حجتالاسلام والمسلمین مرتضی جلیلی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در کرمانشاه در خصوص حماسه 9 دی اظهار کرد: پس از وقایع سال 88 که منجر به فتنه شد، رخداد حماسه 9 دی توسط مردم و تدبیر رهبری که به فرمایش ایشان یومالله است، باعث پایان غائله فتنه در کشور شد.
وی با تشریح شرایط کشور در سال 88 افزود: هرچند حماسه 9 دی پاسخ قاطعی به فتنه آن سال بود؛ اما این فتنه هزینههای سیاسی، اقتصادی و اجتماعی فراوانی برای کشور داشت و در شرایطی که پس از تغییر دولت آمریکا، توجه بینالمللی به موفقیتها و پیشرفتهای ایران جلب شده بود، با برگزاری انتخابات و پس از آن با رمز تقلب در انتخابات شرایط را بهگونهای رقم زدند تا با بهانه تقلب واهی به سمت براندازی نظام و پایان انقلاب پیش بروند.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه عنوان کرد: در این راستا هم دشمنان بینالمللی و خارجی و هم برخی عناصر فریبخورده داخلی که متأسفانه از خواص هم جزء آنان بودند، در این بهانه سهیم شدند؛ اما پس از هزینههای فراوان، این نقشه برنامهریزی شده دشمنان انقلاب در 9 دی همان سال ناکام ماند.
جلیلی با برشمردن نشانههای این نقشه تصریح کرد: شواهدی بر برنامه مدون برای براندازی در سال 88 وجود داشت که از یک سال پیش از آن توسط مقام معظم رهبری بیان و هشدار داده شده بود که باعث وقوع فتنه شد؛ از قبیل بیان تشکیل کمیته صیانت از آرا یکسال پیش از انتخابات که پیش زمینه القای تقلب در انتخابات بود و شاهد دیگر را میتوان سیاهنمایی دستاوردهای کشور و دولت وقت نام برد.
وی گفت: ورود عناصر وابسته داخلی در ستادهای انتخاباتی نامزدها و برخی اقدامات خواص در روزهای نزدیک انتخابات و پس از برگزاری آن، بهمنظور ایجاد فضای مسموم در نهادهای انقلابی بهویژه شورای نگهبان، بسیج و سپاه بود.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه، حماسه روز 9 دی را از عوامل مهم و مؤثر در حفظ انقلاب اسلامی دانست و اظهار کرد: عامل اصلی رخداد حماسه 9 دی و وقوع آن که آبی بر آتش فتنه شد، نقش بیبدیل رهبری در مهار فتنه بود که پیش از وقوع آن همواره هشدار و دعوت به بصیرت کرده بودند؛ اما غفلت برخی افراد بهخصوص خواص، باعث وقوع فتنه و تحمیل هزینه به کشور شد.
جلیلی عنوان کرد: پس از آن حضور مردم و جریان مؤمن و انقلابی در صحنه بود. نیروی اصلی مبارزه با دشمنی پیچیده، اراده مردم بود و مهمترین عامل در این پیروزی حماسی، تأثیر نام «امام حسین علیهالسلام» بود که حماسیترین لحظات را در تاریخ آفریده است و حماسه 9 دی درسی بود از تاریخ عاشورا و کربلا؛ چنانچه پس از بیاحترامی به نام «اباعبدالله الحسین(ع)»، حسینیهها و تکایا در محرم سال 88، باعث خروش عاشورایی مردم عاشق اهل بیت(ع) شد و نام مبارک امام حسین(ع) فتنه را برای همیشه خاموش کرد.
وی اهمیت حماسه 9 دی برای دانشگاهیان بهعنوان نخبگان و خواص جامعه را در راستای بصیرتافزایی، دشمنشناسی و مطالعه و تحقیق، آورده بزرگ این حماسه مهم دانست و برای ملت ایران عبرتآموزی این روز و وقایع پیش و پس از آن را دارای اهمیت برشمرد و توجه به بیانات مقام معظم رهبری در راستای شناخت دقیق دشمن و بصیرتافزایی در خصوص انقلاب و دستاوردهای آن را یک تکلیف همگانی دانست.
انتهای پیام/4078/4062/خ
انتهای پیام/