صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

برگزاری کارگاه آموزش بهداشت روانی سالمندان در بنیاد شهید

کارگاه 2 روزه آموزش بهداشت روانی سالمندان برای معاونان و کارشناسان بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران از صبح امروز آغاز شد.
کد خبر : 347891

به گزارش حوزه حماسه و مقاومت گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، محمد اسماعیل علی‌پور در مراسم افتتاح کارگاه دو روزه آموزش بهداشت روانی در سالمندان با تأکید بر اهمیت مسئله آموزش گفت: آموزش از ارکان اقتصاد مقاومتی است و می‌تواند باعث کاهش بسیاری از هزینه‌ها شود.


مدیرکل اداره پیشگیری و بهداشت روانی بنیاد شهید و امور ایثارگران بیان کرد: بر اساس آخرین آمار در حال حاضر حدود 200 هزار ایثارگر شامل جانبازان عزیز، والدین معظم شهدا و همسران گران‌قدر شهدا و جانبازان بیش از 60 سال سن دارند و این آمار در مدت پنج سال آینده به حدود دو برابر افزایش می‌یابد. همچنین در حال حاضر در گروه جانبازان، شاهد برخی مشکلات حوزه روان‌پزشکی هستیم و با سالمندی این عزیزان شاهد افزایش مشکلات خواهیم بود.


وی تأکید کرد: افزایش تعداد ایثارگران سالمند نیاز به توجه ویژه‌ای دارد و کارشناسان و رابطین آموزشی ما در بنیاد شهید و امور ایثارگران باید حساسیت این مسئله را به‌خوبی درک کنند و برنامه‌ریزی‌های مناسب برای این موضوع باید انجام شود.


علی‌پور با اشاره به ضرورت افزایش آگاهی ایثارگران و خانواده‌های آنان با مسائل و مشکلات سالمندی گفت: در عین برنامه‌ریزی برای این مورد، کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز باید برای این مسئله آگاهی لازم را داشته باشند و این برنامه‌ها می‌تواند با موضوع پایش سلامت همراه باشد. همچنین همکاران ما در استان‌ها باید مسائل و مشکلات را به‌خوبی رصد کنند و موارد لازم را به مرکز انتقال دهند.


دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران و رئیس کمیته نوروسایکیاتری انجمن علمی روانپزشکان ایران نیز به‌عنوان مدرس این دوره آموزشی به ذکر مواردی درباره اهمیت موضوع سالمندی پرداخت و گفت: خوشحالیم که بنیاد شهید و امور ایثارگران در حوزه سلامت و بهداشت از مجموعه‌های پیش‌رو است و برای این حوزه برنامه‌های خوبی دارد.


محمد اربابی به تشریح موضوعات و سرفصل‌های در نظر گرفته شده برای این دوره آموزشی پرداخت. گفتنی است این کارگاه آموزشی با سرفصل‌هایی چون «اهمیت سالمندی»، «سالمندی طبیعی و سالمندی موفق»، «مقدمات مهارت‌های ارتباطی»، «مهارت‌های ارتباط با سالمندان»، «چگونه افسردگی را مدیریت کنیم»، «اضطراب سالمندی چگونه درمان می‌شود»، «بیماری آلزایمر چیست» و «با بیماری آلزایمر و نقایص شناختی در سالمندی چه باید کرد» به مدت دو روز در مجتمع شهید رسول‌زاده برگزار می‌شود.


انتهای پیام/4072/4100/


انتهای پیام/

ارسال نظر