حاشیههای روز پایانی نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دانشگاه آزاد
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فنبازار از سوم تا ششم دیماه در محل نمایشگاههای بینالمللی تهران، آخرین روز خود را پشت سر گذاشت. امسال ۱۹۹ واحد دانشگاهی و پژوهشی در این نمایشگاه حضور داشتند که ۳ هزار و ۱۹۹ محصول ارائه دادهاند. دانشگاه آزاد اسلامی نیز در ۳۱ غرفه استانی، دو واحد مستقل علوم و تحقیقات و نجفآباد و باشگاه پژوهشگران جوان در فضایی به وسعت ۳ هزار مترمربع به ارائه یک هزار محصول دانشبنیان پرداخت.
بیژن رنجبر معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی امروز از غرفههای نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و بهخصوص غرفههای پارک فناوری یک به یک بازدید و به گفتگو با آنها پرداخت و از نزدیک نقد و انتقادات پژوهشگران فعال دانشگاه را شنید. این بازدید حواشی مختلفی هم داشت.
رنجبر در بازدید از یکی از غرفههای واحدهای فناور فعال در حوزه لوازم بهداشتی با قول مساعد برای پیگیری اخذ استاندارد از سازمان غذا و دارو توصیههایی نیز در جهت رعایت استانداردهای بهداشتی متذکر شد.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در گفتگو با یکی از پژوهشگران حاضر در پارک علم و فناوری نمایشگاه، با اشاره به تفاهمنامه همکاری فیمابین دانشگاه آزاد اسلامی و انجمن پتنت ایران از تسهیلات مالی برای ثبت پتنتها نیز خبر داد.
وی همچنین ضمن بازدید از غرفه توانمندیهای دانشگاه آزاد واحد کرج، حمایت خود را مبنی بر برگزاری مسابقات اتومبیلرانی دانشگاهی در راستای استفاده از خلاقیتهای دانشجویان در حوزه مکانیک اعلام کرد.
بیژن رنجبر پس از پایان بازدید خود با حضور در غرفه خبرگزاری آنا، در رابطه با حضور واحدهای استانی، واحدها و هستههای فناور و چگونگی حمایت از آنها با خبرنگاران این رسانه گفتگو کرد.
حضور مدیران و معاونین ستاد برگزاری نمایشگاههای بینالمللی تهران و بازدید از سالن دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی از دیگر رویدادهای امروز بود.
تعطیلی زودهنگام نمایشگاه در روز پایانی نیز حاکی از خستگی بعضی مسئولین داشت، بهطوری که بعضی از غرفههای واحدهای استانی از نخستین ساعات ظهر شروع به اسبابکشی کردند، البته این اسبابکشی زودهنگام هم بیحاشیه نبود.
نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی با تمام نقاط قوت و بعضاً کاستیها به پایان رسید، پیگیری قولهای داده شده مسئولان، کیفیسازی نمایشگاههای آینده، رسیدگی به مشکلات مطروحه واحدهای فناور و پژوهشگران و ساماندهی و تجاریسازی محصولات ارائه شده، نکات قابلتوجهی بود که نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی بر آن تأکید داشتند.
برگزاری این نمایشگاه پتانسیل دانشگاه آزاد اسلامی را در حوزههای پژوهشی به رخ کشید و نشان داد پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی گامهای محکم و استواری با حمایتهای این دانشگاه در راستای اعتلای علم و فناوری و البته کمک به هممیهنان عزیزمان برداشتهاند.
انتهای پیام4060/۴۱۱۶/خ
انتهای پیام/