صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۱۵ - ۰۷ دی ۱۳۹۷
همراه با نمایشگاه پژوهش/36؛

10 قرارداد حاصل حضور دانشگاه امیرکبیر در نمایشگاه پژوهش

مسئول غرفه دانشگاه امیرکبیر در نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش از ارائه ۲۵ طرح و انعقاد ۱۰ قرارداد در این نمایشگاه خبر داد.
کد خبر : 347684

لیلا بی‌ریا در گفتگو با خبرنگار حوزه علم و فناوری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا در حاشیه نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار اظهار کرد: دانشگاه امیرکبیر در این نمایشگاه ۲۵ طرح دانشجویی به نمایش گذاشت که  منجر به انعقاد ۱۰ قرارداد شد، همچنین  دانشگاه امیرکبیر توانست مانند سال گذشته به عنوان غرفه علمی برتر  این نمایشگاه شناخته شود.


وی در خصوص استقبال از این نمایشگاه افزود: بخش خصوصی به طور ویژه از این نمایشگاه استقبال کرد. در کشور پتانسیل بالایی وجود دارد و از دل دانشگاه‌ها طرح های بسیار خوبی به وجود آمده است اما نکته مهم این است که بخش‌های دولتی باید بستره ارتباط میان سرمایه‌گذاران و صاحبان ایده را فراهم کنند که وجود این نمایشگاه را می‌توان یکی از نقاط آغاز این حرکت دانست.


مسئول غرفه دانشگاه امیرکبیر در خصوص معرفی طرح‌های ارائه شده در این غرفه توضیح داد: از طرح‌های ارائه شده در این نمایشگاه «زخم پوش» بوده که این محصول یک پوشاننده زخم از جنس مواد نانو است. «سامانه تشخیص چهره و تشخیص هویت» یکی دیگر از طرح های ارائه شده این نمایشگاه است که  توانست با سازمان ثبت احوال در زمینه کارت ملی قرار داد ببندد، همچنین «سیستم فروش بلیط‌ هواپیما» که برای اولین بار در کشور ساخته شده یکی دیگر از طرح‌هایی است که مورد استقبال قرار گرفت.


بی‌ریا از ساخت «رگ مصنوعی و استخوان‌های مصنوعی» توسط دانشجویان دانشگاه امیرکبیر خبر داد و گفت: این طرح تست شده، مجوزهای مربوطه را گرفته و در حال تجاری سازی است.


انتهای پیام/۴۰۸۴/


انتهای پیام/

ارسال نظر