صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۵۶ - ۰۶ دی ۱۳۹۷
کیاسالاری تأکید کرد:

لزوم بررسی و شناخت نیازهای واقعی زنان در جامعه

مشاور وزیر علوم در امور زنان و خانواده گفت: باید نیازهای واقعی زنان در جامعه شناسایی و برای رفع آن‌ها راهکارهای مناسب به‌کار گرفته شود.
کد خبر : 347605

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، زهرا کیاسالاری در نشست مشاوران زنان و خانواده دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی با تأکید بر حضور زنان در شوراهای اصلی تصمیم‌گیری و بانک اطلاعاتی گفت: حضور زنان در این شوراها و بانک اطلاعاتی از جمله اقداماتی است که می‌توانیم به منظور بهبود شرایط زنان از طریق وزارت علوم پیگیری کنیم.


وی با اشاره به لزوم حضور زنان در بانک‌های اطلاعاتی، افزود: بعضاً پیش آمده که در سازمان یا نهادی به مدیر یا مسئول خانومی نیاز داریم اما به‌رغم آگاهی نسبت به وجود این ظرفیت در جامعه و بین زنان، به دلیل عدم شناخت کافی قادر به معرفی و استفاده از ظرفیت آن‌ها نیستیم.


مشاور وزیر علوم در امور زنان و خانواده با بیان اینکه اکنون در وزارت علوم در تلاش برای ایجاد یک بانک اطلاعاتی از اساتید و نیروهای زن در دانشگاه‌ها هستیم، ادامه داد: در کشور ما، نگاه واگذاری مسئولیت‌های اجرایی اغلب به سمت آقایان است زیرا ظرفیت‌های بانوان در عرصه‌های علمی و مسئولیت‌های اجتماعی به‌صورت کامل شناخته شده نیست لذا لازم است تا با ایجاد بانک اطلاعاتی، از ظرفیت‌های زنان بیش از پیش بهره‌برداری شود.


کیاسالاری با اشاره به حمایت‌های منصور غلامی در بحث امور زنان و خانواده، تصریح کرد: ما در کشورمان با یک دور باطل مواجه هستیم به اینصورت که چون به بانوان مسئولیت‌های مدیریتی سپرده نمی‌شود توانمندی نیز به‌دست نمی‌آورند و چون توانمندی به‌دست نمی‌آورند مسئولیت‌های مدیریتی نیز به آنها داده نمی‌شود لذا باید در نهایت این مسئله حل شود.


وی با اشاره به حل مشکل عدم واگذاری مسئولیت‌های مدیریتی به زنان، اظهار کرد: لازمه رفع این موضوع، فرهنگ‌سازی و افزایش توانمندی‌هاست تا از این طریق بانوان بتوانند در عرصه‌های مدیریتی حضور بیشتری پیدا کنند زیرا اگر مبنا در پست‌های اجرایی، شایسته‌سالاری شد، توانایی معرفی بانوان توانمند را داشته باشیم.


مشاور وزیر علوم در امور زنان و خانواده لازمه رفع مشکلات زنان در کسب پست‌های مدیریتی و اجرایی را فعالیت‌های فکری، تحقیقاتی و پژوهشی دانست و گفت: در حال حاضر بیش از آنکه به فعالیت‌های اجرایی بپردازیم، باید به دنبال تغییر فرهنگ جامعه باشیم تا از این طریق بتوان محیط جامعه را اصلاح کرد.


کیاسالاری با بیان اینکه محورهای صیانت از بنیاد خانواده و حفظ حقوق زنان در دستگاه‌های اجرایی وجود دارد، افزود: اگر اکنون در این حوزه‌ها مشکلاتی وجود دارد، به دلیل عدم انجام فعالیت‌های پژوهشی و فکری در این حوزه‌ها است که برهمین اساس لازم است تا این فعالیت‌ها با جدیت بیشتری دنبال شود.


وی خاطرنشان کرد: لازم است نیازهای واقعی زنان را در جامعه شناسایی کنیم و برای رفع آن‌ها راهکارهای مناسب به کارگیریم.


مشاور وزیر علوم در امور زنان و خانواده  با اشاره به انتظارات معاونت امور زنان و خانواده از اساتید دانشگاهی و فعالان علمی زن، گفت: حضور فعال و علمی در دانشگاه‌ها، ارتقای توانمندی‌ها، هدایت پژوهش‌ها به سمت پژوهش زنان و دنبال کردن مباحث فرهنگی از جمله مواردی است که ما درخواست انجام آن را از بانوان علمی و دانشگاهی کشورمان داریم.


کیاسالاری با تاکید بر اینکه عزم وزارت علوم بر این است که موانع رشد زنان برداشته شود، افزود: این موانع باید توسط اساتید احصا و به وزارت علوم ارائه شود و با انجام بررسی‌های لازم از این طریق به سازمان‌های مرتبط ابلاغ شود لذا امیدواریم با توجه به اهمیت این مسئله، شناسایی و بیان نیازها بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.


انتهای پیام/4007/


انتهای پیام/

برچسب ها: مشاور وزیر علوم
ارسال نظر