ساخت شیرینکننده بدون کالری از گیاه استویا در دانشگاه آزاد گلستان
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، نوزدهمین جشنواره پژوهش، فناوری و فنبازار با حضور واحدهای مختلف دانشگاه آزاد اسلامی در محل دائمی نمایشگاه بینالمللی تهران درحال برگزاری است. در بین غرفههای این نمایشگاه، غرفه دانشگاه آزاد اسلامی واحد استان گلستان نیز حضور پررنگی دارد. برای آشنایی با محصولات این استان با مهدی احمدی مسئول غرفه دانشگاه آزاد اسلامی واحد استان گلستان گفتگو کردیم.
احمدی با اشاره به محصولات ارائه شده در غرفه استان گلستان گفت: یکی از محصولات شاخص تولید شده توسط محققان دانشگاه آزاد استان گلستان که به تجاریسازی رسیده و درحال صنعتی شدن است، استحصالکننده شیرینکننده بدون کالری از گیاه استریا است.
وی افزود: این شیرینکننده حاصل پایاننامه کارشناسی ارشد سمیه آقابیک از دانشجویان رشته شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلستان است.
احمدی در ادامه گفت: با این روش از گیاه استویا با هزینه کمتر و برخورداری از زمان کوتاهتر برای استحصال، شیرینکننده بدون کالری بهدست میآید.
وی ادامه داد: این روش بسیار سریع و با ابزارهای آسانی است و مقرونبهصرفه محسوب میشود. شیرینکننده بدون کالری استویا در صنایع داروسازی و غذایی کاربرد دارد.
تولید سامانه تماماتوماتیک سختیگیری آب
مسئول غرفه دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلستان اضافه کرد: از دیگر محصولات این غرفه میتوان به منعقدکننده آب شهری اشاره کرد که برپایه مواد طبیعی تولید شده و میتواند کدورت و مزه بد در آب آشامیدنی شهری را از بین ببرد.
احمدی تصریح کرد: سامانه تماماتوماتیک سختیگیری آب با قابلیت پخش لحظهای که در سفال و بخاری و وسایل گرمایشی و کارخانجات کاربرد دارد نیز از دیگر محصولات این غرفه محسوب میشود.
انتهای پیام4060/4085/
انتهای پیام/