دستگاه برش شیشهای که دست واردات را کوتاه کرد
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، بیتردید ارتقای علمی و پژوهشی کشور و خودکفایی در تولید محصولات فناورانه میتواند به پیشرفت کشور در شرایط اقتصادی و تحریمی کنونی کمک کند.
نوزدهمین جشنواره فناوری، پژوهش و فنبازار درحالی در محل دائمی نمایشگاه بینالمللی تهران در حال برگزاری است که دانشگاه آزاد اسلامی با حضور واحدهای مختلف و دستاوردهای پارک علم و فناوری توانسته حضور چشمگیری داشته باشد. یکی از محصولاتی که در پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی تولید شده است، دستگاه CNC یا برش شیشه است. این دستگاه توسط کارگاه خدمات شرکت ایدهپروران برآیند علم و صنعت تولید شده است.
برای آشنایی با روند تولید و تجاریسازی این محصول با سیدعلی میرحسینی مدیرمسئول شرکت ایدهپروران برآیند علم و صنعت گفتگو کردیم.
میرحسینی درباره این دستگاه توضیح داد: دستگاه برش شیشه بهوسیله نبشی الماس توسط این تیم تولید شده است؛ این دستگاه تا سالهای گذشته وارداتی بود و هزینه بالایی برای واردات این محصول وجود داشت. همچنین این دستگاه پیش از این در ابعاد بزرگ و با هزینه 2 میلیارد تومانی وارد کشور میشد.
وی افزود: با توجه به نیازسنجی بازار، توانستیم این دستگاه را با ابعاد کوچک که صرفه اقتصادی دارد تولید کنیم و بهجای واردات 2 میلیارد تومانی، این دستگاه با 30 تا 40 میلیون تومان در کشور خریداری میشود و علاوه بر بحث کاهش هزینه واردات، برای پنج تا شش نفر نیز کارآفرینی ایجاد میکند.
مدیرمسئول شرکت ایدهپروران برآیند علم و صنعت ادامه داد: تمام مراحل پژوهش و ساخت نمونه در حدود یک تا دو سال انجام شد و هماکنون این محصول وارد بازار شده و در چند سایز مختلف عرضه میشود.
وی ادامه داد: در هر سایز بهطورمیانگین هشت تا 10 دستگاه فروخته شده ولی از سایز متوسط این دستگاه بالای 20 مورد فروش داشتیم.
صادرات دستگاه برش شیشه به کشور عراق
میرحسینی درخصوص صادرات این محصول گفت: رایزنیهایی برای صادرات دستگاه برش شیشه با کشور عراق انجام شده است که بهزودی اجرایی میشود.
وی درخصوص حمایتهای انجام شده از این شرکت گفت: پس از پژوهش و طرح اولیه توانستیم با همکاری پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی، این محصول را به تولید برسانیم. این حمایتها شامل تأمین فضای دفتری و امکانات و تجهیزات است.
مشابه داخلی دستگاه به وسیله نبشی الماس وجود ندارد
مدیرمسئول شرکت ایدهپروران برآیند علم و صنعت در ادامه گفت: مشابه داخلی این دستگاه با این کیفیت و ابعاد و سایز تقریباً وجود ندارد ولی دستگاههای CNC با ابعاد بزرگتر به کشور وارد میشود که همکاران من در این تیم به نیت اینکه وابستگی به واردات کم شود و از ورود کالای غیرایرانی به کشور خودداری کنیم، تلاش خود را در جهت تولید این محصول انجام دادند.
میرحسینی در پایان خاطرنشان کرد: در ابتدای کار یک تیم 6 نفره با وام 30 میلیونی کار خود را آغاز کردند که توانستیم با ساخت این دستگاه اشتغالزایی کنیم.
انتهای پیام/4060/4085/پ
انتهای پیام/